Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Σταματάει σταδιακά η κοινή χρήση κωδικού πρόσβασης στο Netflix

    Η ώρα που όλοι φοβόντουσαν έχει έρθει: Το Netflix βάζει φρένο στην κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης στις ΗΠΑ. Το Netflix εγκαινίασε την επί πληρωμή κοινή χρήση σε τέσσερις χώρες - Καναδά, Νέα Ζηλανδία, Ισπανία και Πορτογαλία - νωρίτερα φέτος και δήλωσε στην έκθεση αποτελεσμάτων του πρώτου τριμήνου(ανοίγει σε νέα καρτέλα) ότι είναι "ευχαριστημένο με τα αποτελέσματα" και σχεδιάζει μια "ευρεία εξάπλωση", συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, το ερχόμενο τρίμηνο.

     

    "Η πληρωμένη κοινή χρήση είναι μια άλλη σημαντική πρωτοβουλία, καθώς η εκτεταμένη κοινή χρήση λογαριασμών (100 εκατ. νοικοκυριά και άνω) υπονομεύει την ικανότητά μας να επενδύουμε και να βελτιώνουμε το Netflix για τα μέλη μας που πληρώνουν, καθώς και να χτίζουμε την επιχείρησή μας", αναφέρεται στην έκθεση του Netflix. Σημειώνεται ότι η υπηρεσία streaming αναμένει μια "αντίδραση ακύρωσης" από τους χρήστες όταν ανακοινώνει την είδηση, αλλά ότι οι χρήστες τείνουν να ενεργοποιούν εκ νέου τους λογαριασμούς τους. "Για παράδειγμα, στον Καναδά, ο οποίος πιστεύουμε ότι αποτελεί αξιόπιστο δείκτη πρόβλεψης για τις ΗΠΑ, η βάση των συνδρομητών μας επί πληρωμή είναι τώρα μεγαλύτερη από ό,τι πριν από την έναρξη της συνδρομητικής ανταλλαγής και η αύξηση των εσόδων έχει επιταχυνθεί και αυξάνεται τώρα ταχύτερα από ό,τι στις ΗΠΑ", αναφέρεται στην έκθεση.

     

    Το Netflix σχεδίαζε αρχικά να ξεκινήσει την κατάργηση της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης στις ΗΠΑ νωρίτερα μέσα στο έτος, αλλά αποφάσισε να αναστείλει το σχέδιο καθώς "βρήκε ευκαιρίες για να βελτιώσει την εμπειρία για τα μέλη".


    Πηγή
    Φωτογραφία: Joan Cros/NurPhoto via Getty Images
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.