Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Διαθέσιμος ο νέος φορητός υπολογιστής Pangolin Linux της System76 με AMD

      Η System76 κυκλοφόρησε σήμερα τον ολοκαίνουργιο φορητό υπολογιστή Pangolin Linux που λειτουργεί μόνο με AMD

    Η System76 εργάζεται σε έναν ανανεωμένο φορητό υπολογιστή Pangolin τους τελευταίους μήνες και το νέο μοντέλο δεν απογοητεύει. Διαθέτει τον επεξεργαστή AMD Ryzen 7 6800U με ταχύτητες ρολογιού έως και 4,7 GHz, 8 πυρήνες, 16 threads και ενσωματωμένα γραφικά AMD Radeon 680M.

    Ο ολοκαίνουργιος φορητός υπολογιστής Pangolin διαθέτει οθόνη 15,6 ιντσών 144 Hz Full HD (1920×1080) με ματ φινίρισμα, κομψό πλαίσιο από κράμα μαγνησίου και υπόσχεται διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 10 ώρες με την μπαταρία Li-Ion 70 Wh. Διαθέτει επίσης ένα μονόχρωμο πληκτρολόγιο US QWERTY με οπίσθιο φωτισμό και ένα κλικ πολλαπλής αφής.

    «Το πλήρως επανασχεδιασμένο Pangolin είναι έτοιμο να εντυπωσιάσει! Η κομψή κατασκευή από κράμα μαγνησίου, η όμορφη οθόνη 15 ιντσών και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 10 ώρες ολοκληρώνουν το χαρτοφυλάκιό του. Επιδιώξτε τη φιλοδοξία από οποιαδήποτε τοποθεσία. Έχοντας όλα τα βλέμματα στραμμένα στον φορητό υπολογιστή σας System76, είναι βέβαιο ότι θα συναντήσετε νέους συμμάχους στην πορεία», δήλωσε η εταιρία.
    Πιο συγκεκριμένα, ο φορητός υπολογιστής που λειτουργεί με Linux διαθέτει μνήμη RAM 32 GB LPDDR5 6400 MHz και μπορεί να εξοπλιστεί με αποθήκευση έως και 16 TB PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. Ένα άλλο ωραίο χαρακτηριστικό είναι ο διακόπτης απενεργοποίησης της κάμερας για επιπλέον προστασία.

    Από άποψη συνδεσιμότητας, ο φορητός υπολογιστής διατίθεται με ασύρματο Wi-Fi 6E, Gigabit Ethernet, Bluetooth 5.2, HDMI 2.0, θύρα USB 3.2 Gen 2 Type-C με DisplayPort, τρεις θύρες USB 3.2 Gen 1 Type-A, ακουστικά 3,5 mm/ σύνθετη υποδοχή μικροφώνου και συσκευή ανάγνωσης καρτών SD.

    Όπως με όλους τους φορητούς υπολογιστές της System76 που λειτουργούν με Linux, το ολοκαίνουργιο Pangolin έρχεται προεγκατεστημένο με την εσωτερική διανομή Pop!_OS Linux της System76 που διαθέτει τον επιτραπέζιο υπολογιστή COSMIC που βασίζεται στο GNOME και πλήρη κρυπτογράφηση δίσκου ή με το Ubuntu 22.04 LTS.

    Εάν αγοράζετε έναν νέο φορητό υπολογιστή Linux, μπορείτε να παραγγείλετε τον ολοκαίνουργιο φορητό υπολογιστή Pangolin αυτή τη στιγμή από το ηλεκτρονικό κατάστημα της System76 για $1.299, ενώ σας δίνεται και η δυνατότητα παραμετροποίησης του χώρου αποθήκευσης ή ακόμα και επέκτασης της εγγύησης για έως και 3 χρόνια.


    Πηγή
    Φωτογραφία: 9to5linux.com
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.