Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Οι χρήστες φορητών υπολογιστών Intel πρέπει να αποφεύγουν το Linux 5.19.12 για να αποφύγουν πιθανή ζημιά στην οθόνη

    Συνιστάται στους χρήστες φορητών υπολογιστών Intel που χρησιμοποιούν Linux να αποφεύγουν την εκτέλεση της πιο πρόσφατης έκδοσης (5.19.12) του Linux kernel , καθώς μπορεί να βλάψει την οθόνη τους. Οι χρήστες φορητών υπολογιστών Intel Linux στο Linux 5.19.12 άρχισαν να αναφέρουν προβλήματα στην οθόνη δείχνοντας "λευκό που αναβοσβήνει" με έναν χρήστη να το περιγράφει ότι "η οθόνη του φορητού υπολογιστή αρχίζει να αναβοσβήνει σαν φώτα σε ένα rave πάρτι της δεκαετίας του '90".

    Ο μηχανικός πυρήνα Linux της Intel, Ville Syrjäl, δημοσίευσε σήμερα στη λίστα αλληλογραφίας του πυρήνα:
    "Αφού εξετάσουμε ορισμένα αρχεία καταγραφής, καταλήγουμε σε πιθανές ψευδείς καθυστερήσεις αλληλουχίας ισχύος του panel, οι οποίες μπορεί να βλάψουν την οθόνη LCD.

    Greg, συνιστώ άμεση επαναφορά και νέα σταθερή κυκλοφορία το συντομότερο δυνατό. Επιπλέον, μια σύσταση ότι κανένας που χρησιμοποιεί φορητούς υπολογιστές με GPU Intel να μην εκτελεί την έκδοση 5.19.12."

    Ο Greg Kroah-Hartman κυκλοφόρησε αμέσως το Linux 5.19.13 με τις προβληματικές ενημερώσεις κώδικα του προγράμματος οδήγησης γραφικών της Intel να έχουν αφαιρεθεί.

    Ο Greg σχολίασε, "Αυτή η έκδοση είναι για την επίλυση ενός θέματος σε ορισμένα συστήματα γραφικών Intel που είχαν προβλήματα με την 5.19.12. Εάν δεν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα με την 5.19.12, δεν χρειάζεται να κάνετε αναβάθμιση."


    Πηγή
    Φωτογραφία: Reddit
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.