Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    Βελτιώθηκε η υπηρεσία Google Voice για κινητά

    Η Google βελτίωσε τις δυνατότητες αναζήτησης φωνής, για iOS και Android, καθιστώντας το σύστημα πιο γρήγορο και πιο ακριβές σε θορυβώδη περιβάλλοντα. Το εργαλείο αναζήτησης χρησιμοποιεί "καλύτερα μοντέλα ακουστικών νευρωνικών δικτύων χρησιμοποιώντας CTC και τεχνικές κατάρτισης διακριτικής ακολουθίας". Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της Google, η φωνητική αναζήτηση μπορεί να προβλέψει με μεγαλύτερη ακρίβεια τις επερχόμενες λέξεις και να κάνει καλύτερη διαφοροποίηση μεταξύ παρόμοιων γραμμάτων.

     

    23833-5ce2d2a3_680_314.jpg

     

    Ακόμη και έξω από θορυβώδη περιβάλλοντα, η φωνητική αναζήτηση θα λειτουργήσει καλύτερα τώρα που χρησιμοποιούν τα νέα μοντέλα ακουστικών.

     

    Η ίδια τεχνολογία έχει βελτιώσει την υπαγόρευση σε συσκευές Android, μειώνοντας την ποσότητα υπολογιστικής ισχύος που απαιτούνται για αυτή τη λειτουργία.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.