Jump to content



  • yanni
    yanni

    Διαθέσιμη η έκδοση 5.75 του AIDA64

    Μια νέα έκδοση του γνωστού AIDA64 έγινε διαθέσιμη από σήμερα. Η νέα έκδοση του προγράμματος προσθέτει καλύτερη υποστήριξη για τους Kaby Lake και Broadwell επεξεργαστές, καθώς και τους AMD Summit Ridge, αλλα και για τις νέες κάρτες γραφικών από τις AMD και Nvidia. Επιπλέον για πρώτη φορά η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη για το Sailfish OS.

     

    Αναλυτικότερα, η έκδοση 5.75 προσθέτει AVX2 and FMA accelerated 64-bit benchmarks για τους Kaby Lake και Broadwell-E/EN/EP/EX επεξεργαστές, ενώ βελτιώνει και την υποστήριξη για τους Zen Summit Ridge επεξεργαστές της AMD. Υποστηρίζονται για πρώτη φορά οι νέες AMD Radeon RX 470 και Radeon RX 480 GPUs, εν΄'ω το πρόγραμμα θα δίνει και περισσότερες πληροφορίες για τις GPUs των nVIDIA GeForce GTX 1070, GeForce GTX 1080, Tesla P100.

     

    Επιπλέον των παραπάνω προστίθεται υποστήριξη για τους αισθητήρες των AquaStream Ultimate και NZXT GRID+ V2 , ενώ βελτιώνεται αυτή για το Corsair Link. Στον τομέα των SSDs, προστίθεται υποστήριξη για τους Kingston SSDNow UV400. Τέλος, προστίθεται υποστήριξη για την Redstone RS1 Insider Preview έκδοση των Microsoft Windows 10.

     

    Η mobile έκδοση του AIDA64 πλέον θα είναι διαθέσιμη για πρώτη φορά και για το Sailfish OS, το οποίο έχει δημιουργηθεί από την Jolla και βασίζεται στο MeeGo. Η έκδοση για το Sailfish OS θα περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά της έκδοση για το Android και επιπλέον υποστήριξη για το active cover, ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του Sailfish που επιτρέπει realtime hardware monitoring μέσω τύπου widget παράθυρο. Η έκδοση για το Sailfish διατίθεται δωρεάν από το Jolla Store.

     

    57723e6d992fe-aidaxe-shot-01.png

     

    New features & improvements of AIDA64 v5.75
     

    - AVX2 and FMA accelerated 64-bit benchmarks for Intel Kaby Lake and Broadwell-E/EN/EP/EX CPUs
    - Microsoft Windows 10 Redstone RS1 Insider Preview support
    - Improved support for AMD Zen Summit Ridge CPU
    - AquaStream Ultimate and NZXT GRID+ V2 sensor support
    - Improved Corsair Link sensor support
    - Kingston SSDNow UV400 SSD support
    - Preliminary support for AMD Radeon RX 470 and RX 480 GPUs
    - GPU details for nVIDIA GeForce GTX 1070, GeForce GTX 1080, Tesla P100

     

     

    Πηγή: AIDA64 v5.75 Press Release | AIDA64


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.