Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Δικηγόρος της Oracle αποκαλύπτει απόρρητα οικονομικά στοιχεία για τη Google

    H δικηγόρος λοιπόν της Oracle, η Annette Hurst αποκάλυψε στο δικαστήριο ότι η κινητή πλατφόρμα της Google της απέδωσε 31 δισεκατομμύρια σε έσοδα και 22 δισεκατομμύρια σε καθαρά κέρδη από την έναρξη λειτουργία της, Τα έσοδα αυτά προέρχονται κυρίως από τις διαφημίσεις οι οποίες προβάλλονται σε Android συσκευές και από το Play Store.

     

    Σύμφωνα με τα έγγραφα τα οποία επικαλέστηκε η δικηγόρος της Oracle η Google πλήρωσε την Apple ένα δισεκατομμύριο δολάρια για να παραμείνει η εξ' ορισμού μηχανή αναζήτησης στο iPhone. Όπως είναι φυσικό καμία από τις εμπλεκόμενες εταιρίες δεν έμειναν ευχαριστημένες από αυτές τις αποκαλύψεις. Οι ίδιες πηγές αποκάλυψαν ότι η το ένα μερίδιο των κερδών ήταν 34 τοις εκατό αλλά δεν διευκρινίστηκε σε ποια εταιρία αντιστοιχούσε αυτό το ποσοστό.

     

    "Αυτά είναι ευαίσθητα οικονομικά στοιχεία τα οποία δεν ήταν προς δημοσίευση, και η δημοσιοποίηση τους μπορεί να έχει σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις στις επιχειρήσεις της εταιρίας", δήλωσε η Google στο αίτημά της.

     

    Η Google, η οποία θεωρεί ότι αυτά τα στοιχεία είναι άκρως απόρρητα, ζήτησε από τον δικαστή να σφραγίσει τα πρακτικά από αυτό το μέρος της ακροαματικής διαδικασίας. Η εταιρία ισχυρίστηκε ότι ο δικηγόρος της Oracle πήρε αυτά τα στοιχεία από έγγραφα τα οποία είχαν τη σήμανση "Μόνο για δικηγόρους" και δεν θα έπρεπε να είχαν δημοσιοποιηθεί. Έκτοτε τα επίμαχα έγγραφα εξαφανίστηκαν αλλά είναι άγνωστο αν το δικαστήριο τελικά υπέκυψε στα αιτήματα της Google και της Apple για την απόσυρσή τους.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.