Jump to content



  • yanni
    yanni

    Δύο νέες gaming οθόνες ανακοίνωσε η ASUS, μία καμπύλη ultra wide με FreeSync και μία με Nvidia GSync

    Η ASUS έρχεται να προσθέσει δύο νέα μοντέλα οθονών στα ήδη πολλά που διαθέτει στην αγορά. Η πρώτη είναι η ROG Swift PG258Q με Nvidia GSync και 240Hz refresh rate, ενώ η δεύτερη είναι η Designo Curve MX34VQ, μια ultra wide καμπύλη οθόνη με FreeSync,  Qi Wireless Charger και ήχο από την Harman Kardon.

     

    Ξεκινώντας από την ROG Swift PG258Q, πρόκειται για μια οθόνη των 24,5'', FullHD ανάλυσης με 1ms χρόνο απόκρισης, 240Hz refresh rate και Nvidia GSync. Πρόκειται για την πρώτη οθόνη που υποστηρίζει GSync και διαθέτει τόσο υψηλό refresh rate. Επιπλέον ενσωματώνει τεχνολογία Nvidia ultra low motion blur, καθώς και προγραμματιζόμενο Light Signature για μοναδικά φωτεινά εφέ. Η οθόνη ενσωματώνει και αποκλειστικές τεχνολογίες της ASUS που απευθύνονται στους gamers. Η οθόνη θα γίνει διαθέσιμη στα τέλη Φεβρουαρίου. Δεν είναι γνωστή ακόμα η τιμή της.

     

    ROG Swift PG258Q 1.jpg

     

    ROG Swift PG258Q 2.jpg

     

    Η Designo Curve MX34VQ είναι μια καμπύλη οθόνη των 34'', με καμπυλότητα 1800R και αναλογίες 21:9. Η ανάλυσή της είναι 3440x1440 pixels, ο ρυθμός ανανέωσης φτάνει τα 100Hz, χρόνο απόκρισης 4ms, ενώ επιπλέον έχει αντίθεση 3000:1 και γωνίες θέασης των 178 μοιρών. Το panel είναι της Samsung και είναι τεχνολογίας SVA.

     

    588b950b8ba04-DesignoCurveMX34VQ.jpg

     

    Η οθόνη είναι σχεδιασμένη και για αναπαραγωγή πολυμέσων και για αυτό το σκοπό ενσωματώνει δύο ηχεία των 8 watt, καθώς και τεχνολογίες ήχου Harman Kardon Audio και ASUS SonicMaster. Επιπλέον διαθέτει και Qi Wireless Charger (5W/1A) στην βάση της.

     

    Η οθόνη είναι flicker free και διαθέτει σύστημα μείωσης της εκπομπής μπλε φωτός, γιθα πιο ξεκούραστη χρήση, καθώς επίσης και τεχνολογία AMD FreeSync, η οποία λειτουργεί στο εύρος από 48Hz έως 100Hz, υποστηρίζοντας και LFC. Και εδώ η ASUS έχει ενσωματώσει τεχνολογίες οι οποίες απευθύνονται σε gamers.

     

    Ακόμα δεν είναι γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσει η Designo Curve MX34VQ, αλλά ούτε και η τιμή της.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.