Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    Η Activision-Blizzard αποσύρει όλους τους τίτλους της από την υπηρεσία GeForce Now της Nvidia

    H Activision-Blizzard μόλις έριξε μια εκκωφαντική προειδοποιητική βολή προς την κατεύθυνση της Nvidia, αποσύροντας όλους τους τίτλους της από την υπηρεσία GeForce Now.

     

    H ίδια η Nvidia ανακοίνωσε τα άσχημα νέα, ότι δηλαδή η Activision-Blizzard αποσύρει όλον τον κατάλογο των παιχνιδιών της από το GeForce Now. Αυτό σημαίνει ότι τίτλοι όπως τα World of Warcraft, Call of Duty, Overwatch και άλλοι, δεν μπορούν να παιχτούν μέσω του GeForce Now. Η Nvidia προχώρησε στην επίσημη δήλωση: "Αν και ατυχές, ελπίζουμε να συνεργαστούμε με την Activision-Blizzard, ώστε να επαναφέρουμε αυτά τα παιχνίδια και άλλα στο μέλλον".

     

    Φαίνεται ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει από τις μέρες του GeForce Now beta, κατά τη διάρκεια των συνομιλιών της Nvidia με τις εταιρείες παιχνιδιών, ώστε να βεβαιωθεί ότι όλα τα μέρη ήταν ικανοποιημένα με την κυκλοφορία της υπηρεσίας streaming. Η Activision-Blizzard ή δεν έμεινε ικανοποιημένη με κάποιους απροσδιόριστους όρους είτε αποφάσισε ξαφνικά να χτυπήσει την Nvidia. Δεν είναι βέβαιο αν θα μάθουμε ποτέ τι πραγματικά συνέβη.

     

    Η Activision-Blizzard φαίνεται ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα με τα παιχνίδια της ιδιοκτησίας της κατά τη διάρκεια του GeForce Now beta. Τώρα που η υπηρεσία της Nvidia είναι σε πλήρη λειτουργία και προσβάσιμη από εκατομμύρια χρήστες, η ξαφνική απόσυρση των τίτλων της δεν φαντάζει λογική.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.