Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η ASRock ανακοίνωσε τη μητρική X99 WS-E Socket LGA2011v

    Η μητρική χρησιμοποιεί για την τροφοδοσία της ένα 24-pin ATX και ένα 8-pin EPS και δύο προαιρετικά 4-pin Molex. Διαθέτει τροφοδοσία 12-phase VRM για τον επεξεργαστή και 4-phase VRM για τις μνήμες. Έχει οκτώ θύρες DDR4 DIMM που ανεβάζουν την συνολική RAM στα 128 GB σε τετρακάναλη διάταξη.

     

    Η WS-E έχει επτά PCI-Express 3.0 x16 slots και δύο PLX PEX-8747 bridge chips, που μπορούν να δεσμεύσουν δύο x16 links από τον επεξεργαστή και να ανεβάσουν τον συνολικό αριθμό των Gen 3.0 x16 slots στις τέσσερις που μπορούν να τρέχουν συνέχεια σε πλήρες εύρος x16. Και τα δύο αυτά τα PEX-8747 chips μπορούν να χρησιμεύσουν για να συνδέσετε απευθείας δύο κάρτες γραφικών.

     

    Όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο υπάρχουν δέκα θύρες 10 SATA 6 Gb/s, από τις οποίες μπορείτε να δεσμεύσετε δύο και να έχετε μία θύρα SATA-Express. Διαθέτει επίσης δύο επιπλέον θύρες που υποστηρίζονται από ένα Marvell ελεγκτή και μία θύρα Μ.2 (PCIe 2.0 x4).

     

    Στις υπόλοιπες συνδέσεις βρίσκουμε δύο ελεγκτές Intel I210AT για gigabit Ethernet που μπορούν να συνδιαστούν μεταξύ τους, οκτώ USB 3.0 θύρες (τέσσερις στο πίσω μέρος και τέσσερις με headers πάνω στη μητρική, μία σύνδεση eSATA 6 Gb/s και για τον ήχο φροντίζει το ASRock Purity 2 (Realtek ALC1150 CODEC). Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν POST LED display, dual-BIOS καιUEFI setup. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για την τιμή της.

     


    15b

     

    15a


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.