Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η ASRock παρουσιάζει την πρώτη mini-ITX μητρική για τον Haswell E

    Η εν λόγω μητρική απευθύνεται σε όποιον επιθυμεί να στήσει ένα πανίσχυρο, όσον αφορά την επεξεργαστική ισχύ, αλλά ταυτόχρονα περιορισμένων διαστάσεων σύστημα. Το μέγεθος της mini-ITX μητρικής υποχρεωτικά σημαίνει συμβιβασμούς. Έτσι υπάρχουν μόνο δύο υποδοχές για μνήμη, που σημαίνει ότι ο επεξεργαστής αρκείται σε dual channel, ενώ και στις υποδοχές επέκτασης έχουμε μόνο μία PCIe 3.0 16X. Στον εξοπλισμό της μητρικής βρίσκουμε μεταξύ άλλων, dual-stream 802.11ac wifi, Bluetooth 4.0, dual Intel network controllers, Ultra M.2 (PCIe Gen3 x4) και SATA Express. Η μητρική υποστηρίζει USB 3.1 έχοντας δύο υποδοχές Type-A.

     

    Η ASRock χρησιμοποιεί την πιο περιορισμένων διαστάσεων έκδοση του socket LGA2011-3, που σημαίνει ότι τα συνήθη LGA2011-3 συστήματα ψύξης δεν είναι συμβατά με αυτήν. Υπάρχει περιορισμένος αριθμός μοντέλων στην αγορά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, συνήθως κατασκευασμένα από OEMs ή για servers. Η ASRock πάντως δίνει μαζί με την μητρική και μια κατάλληλη ψύκτρα, ώστε να μπορεί ο αγοραστής της μητρικής να στήσει το σύστημα αμέσως.

     

    Φωτογραφίες της μητρικής από την Cebit 2015 δημοσίευσε το Hexus

     


    X99E ITX Ac 1


    X99E ITX Ac 2


    X99E ITX Ac 3

     


    Video της μητρικής από την Cebit 2015 ανέβασε το Hardware Tech TV

     


     


    Δεν υπάρχουν πληροφορίες για διαθεσιμότητα και τιμή.

     

    Τέλος, να αναφέρουμε ακόμα ότι η ASRock γνωστοποίησε ότι οι μητρικές της που βασίζονται στα Z97 και H97 chipsets θα είναι σε θέση να φιλοξενήσουν 5ης γενιάς Intel επεξεργαστές με ένα απλό firmware update.

     


    ASRock 5th Gen Core support banner 01


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.