Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η ASUS και η Noctua ανακοινώνουν την κάρτα γραφικών ASUS GeForce RTX 3070 Noctua Edition

    Η ASUS και η Noctua ανακοίνωσαν σήμερα την ASUS GeForce RTX 3070 Noctua Edition: η πρώτη κάρτα γραφικών στον κόσμο που χρησιμοποιεί ανεμιστήρες Noctua και προσαρμοσμένη ψύκτρα που έχει σχεδιαστεί από τη Noctua. Επιτρέποντας τη μείωση των επιπέδων θορύβου έως και 15dB (A), αυτή η εκλεπτυσμένη ρύθμιση ψύξης καθιστά την ASUS GeForce RTX 3070 Noctua Edition την πιο ήσυχη κάρτα στην κατηγορία του και την τέλεια επιλογή για πελάτες που απαιτούν σοβαρή απόδοση GPU χωρίς να θυσιάζουν την ησυχία λειτουργίας.

     

    Graphics_card_1.png

     

    Μετρημένες δίπλα -δίπλα, οι βελτιώσεις της έκδοσης Noctua είναι σημαντικές με μαζική μείωση των επιπέδων θορύβου 15dB (A) σε μεσαίες στροφές ανεμιστήρα και 9dB (A) στις μέγιστες ταχύτητες ανεμιστήρα. Όταν χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις με καλό αερισμό και σε μέτριες θερμοκρασίες περιβάλλοντος 24° C ή χαμηλότερες, η κάρτα θα διατηρεί τους ανεμιστήρες της σε πολύ χαμηλές ταχύτητες ακόμη και σε 100% φορτίο GPU. Σε μια τέτοια τυπική ρύθμιση, η έκδοση Noctua επιτυγχάνει μείωση των επιπέδων θορύβου κατά 5,7dB (A) σε σύγκριση με την τυπική έκδοση. Με καταγραφή θορύβου μόλις στα 12,6dB (A), δεν είναι μόνο ήσυχο, αλλά σχεδόν αθόρυβο. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες με καλά αεριζόμενες θήκες και μέτριες θερμοκρασίες περιβάλλοντος να παίζουν παιχνίδια ή να εκτελούν άλλες εργασίες εντατικής χρήσης GPU σε σχεδόν πλήρη σιωπή.

     

    Graphics_card_2.png

     

    Graphics_card_3.png


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.