Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Google ανακοίνωσε το νέο Chromebook Pixel

    Το αρχικό Chromebook Pixel είχε κυκλοφορήσει στην τιμή των $1299 δολαρίων, με Core i5, SSD και υψηλής ανάλυσης οθόνη επαφής. Η τιμή και το hardware μάλλον υπερβολικά για ένα σύστημα που θα τρέχει το Chrome OS. Το νέο Chromebook Pixel οπτικά δεν διαφέρει από το παλιό, έρχεται όμως σε κάπως χαμηλότερη τιμή, $999 δολάρια και αναβαθμισμένο στον τομέα του hardware. Βελτιωμένο τα δύο τελευταία χρόνια είναι προφανώς και το Chrome OS.

     

    Ο κεντρικός επεξεργαστής είναι και πάλι Core i5, αλλά Broadwell έναντι Ivy Bridge που είχε το αρχικό μοντέλο, πιο συγκεκριμένα ο Core i5-5200U. Διαθέτει 8GB μνήμη που είναι η διπλάσια σε σχέση με το παλιό μοντέλο, 32GB SSD και 12.85" 2560x1700 IPS LCD οθόνη αφής, όπως και στο παλιό μοντέλο. Θα υπάρξει και μια πιο ακριβή έκδοση η “Ludicrous Speed”, στην παλιά τιμή των $1299 δολαρίων με Core i7-5500U, 16GB μνήμη και 64GB SSD. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουμε, 2 USB Type-C, 2 USB 3.0, 3.5mm audio, SD card, 2x2 802.11a/b/g/n/ac και BlueTooth 4.0. Η μπαταρία του είναι αρκετή για να το κρατήσει σε λειτουργία για 12 ώρες, ενώ για την φόρτιση της μπαταρίας αρκεί μιάμιση ώρα.

     

     

    Υπάρχουν ήδη reviews online για όποιον ενδιαφέρεται, με δύο από αυτά να είναι αυτό του The Verge και αυτό του Anandtech.

     

    Chromebook Pixel 2 1


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.