Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η Google συνεχίζει την υποστήριξή της στο Chrome OS

    "Υπάρχει ακόμα αρκετή δύναμη στα Chromebooks και παραμένουμε πιστοί στο Chrome OS," δήλωσε ο Hiroshi Lockheimer, SVP για το Android και το Chrome στο Twitter. "Μόλις αγόρασα δύο για τα παιδιά μου για να κάνουν τα μαθήματά τους".

     

     

    Η Wall Street Journal πρωτοδημοσίευσε τα σχέδια της Google's για την ενοποίηση του Chrome ΟS και του Android λέγοντας ότι είναι μία " αναμενόμενη κίνηση αναγνώρισης ότι οι δύο διαφορετικές προσεγγίσεις από το Android και το Chrome δεν είναι πια αποδεκτές από την Google." Διάφορες ιστοσελίδες αναδημοσίευσαν την είδηση αναγκάζοντας τον εκπρόσωπο της Google να δηλώσει ότι "το Chrome OS δεν θα σκοτωθεί" και μαζί με τη δήλωση του Lockheimer μάλλον πρέπει να περιμένουμε ότι τα Chromebooks έχουν ακόμα αρκετό χρόνο ζωής.

     

    Φήμες για αυτήν την ενοποίηση των δύο λειτουργικών συστημάτων υπάρχουν για χρόνια τώρα, οι οποίες αναβιώνουν λόγω κάποιων πρωτοβουλιών της Google όπως για παράδειγμα να δώσει τη δυνατότητα σε Android εφαρμογές να τρέχουν σε Chrome OS, ή το νέο Pixel C laptop/tablet το οποίο τρέχει Android. Και αρκετά πίσω το 2009 όταν ο συνιδρυτής της Google, Sergey Brin, δήλωνε ότι "το Chrome OS και το Android κάποια στιγμή θα συγκλίνουν".

     

    Έτσι και ενώ το Chrome OS μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει, φαίνεται πιο πιθανόν η Google να δώσει μεγαλύτερο βάρος στο Android στα επόμενα χρόνια.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.