Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η LeEco εξαγόρασε την Vizio για $2 δις

    Εξαγορών συνέχεια. Η LeEco, γνωστή ίσως σε αρκετούς για τα smartphones της, προχώρησε σε εξαγορά της Vizio η οποία είναι γνωστή για τις τηλεοράσεις της. Η LeEco θα καταβάλει το ποσό των $2 δισεκατομμυρίων για την ολοκλήρωση της εξαγοράς αυτής, η οποία θα της δώσει την δυνατότητα να επεκταθεί και σε άλλες αγορές προϊόντων αλλά και στην Αμερικάνικη γενικότερα.

     

    Η εξαγορά ανακοινώθηκε από την Vizio, σε μια συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες. Η Vizio θα συνεχίσει να λειτουργεί όπως πριν, αλλά πλέον θα αποτελεί θυγατρική εταιρία της LeEco. Ο CEO της Vizio, William Wang, θα διατηρήσει το 51% της Inscape, η οποία αποτελούσε τμήμα της Vizio και η οποία πλέον θα λειτουργεί ως αυτόνομη εταιρία. Η LeEco θα κατέχει το υπόλοιπο 49%.

     

    Η LeEco( Leshi Internet Information & Technology ), είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Κίνα με πλήθος δραστηριοτήτων και γνωστή ως “Netflix of China”. Παρόλα αυτά η εταιρία μάλλον είναι περισσότερο γνωστή σε μας, από τα τελευταία smartphones που έχει ανακοινώσει, τα νέα της Le 2, Le 2 Pro και LeMax 2. Μάλιστα τα κινητά αυτά ήταν τα πρώτα τα οποία χρησιμοποιούσαν το USB Type C για την σύνδεση ακουστικών, αφαιρώντας την κλασική υποδοχή των 3,5''. Επιπλέον είναι μία από τις πρώτες εταιρίες που θεωρείτο ότι θα ανακοινώσει κορυφαίο κινητό με το τελευταίο Snapdragon 823 chipset. Η εταιρία παλαιότερα ήταν γνωστή ως Letv.

    Η Vizio είναι Κινεζική ιδιωτική εταιρία με βάση την Καλιφόρνια, η οποία είναι κυρίως γνωστή για τις προσιτές τηλεοράσεις της, με την εταιρία να υιοθετεί ιδιαίτερα επιθετική τιμολογιακή πολιτική έναντι των γνωστών εταιριών του χώρου. Ξεκίνησε ως V Inc. το 2002.

     

    vizio-leeco.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.