Jump to content


  • yanni
    yanni

    Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του τμήματος εκτυπωτών της Samsung από την HP

    Η Hewlett Packard ανακοίνωσε εχτές την ολοκλήρωση της εξαγοράς του τμήματος εκτυπωτών της Samsung, προς 1,05 δισεκατομμύρια δολάρια. Η εξαγορά αυτή είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά πέρσι τον Σεπτέμβρη, με την HP να αποκτάει χιλιάδες πατέντες και έμπειρο προσωπικό από την Samsung, τα οποία πιστεύει ότι θα της δώσουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην αγορά εκτυπωτών πολλαπλών λειτουργιών χαρτιού μεγέθους Α3.

     

    Η αγορά εκτυπωτών πολλαπλών λειτουργιών χαρτιού μεγέθους Α3, οι οποίοι είναι απλοί στην χρήση, αλλά έχουν παρόμοια επίπεδα υψηλής απόδοσης με τα φωτοαντιγραφικά μηχανήματα, κοστολογείται στα 55 δισεκατομμύρια δολάρια, με την HP να ελπίζει ότι η εξαγορά του τμήματος της Samsung θα την βοηθήσει να κινηθεί γρηγορότερα στην εν λόγω αγορά και να προσφέρει νέες και καινοτόμες λύσεις. Η HP θεωρεί ότι πλέον, μέσω της εξαγοράς αυτής, είναι η εταιρία που παρέχει τις δυνατότερες λύσεις στην αγορά. Επιπλέον ελπίζει να ισχυροποιήσει την θέση της και στην αγορά εκτυπωτών πολλαπλών λειτουργιών χαρτιού μεγέθους Α4.

     

    Η συμφωνία δίνει στην HP πρόσβαση σε 6500 πατέντες της Samsung, καθώς και προσωπικό 1300 ατόμων, αποτελούμενο από κορυφαίους ερευνητές και μηχανικούς. Επιπλέον, ως μέρος της συμφωνίας, η Samsung θα επενδύσει ένα ποσό από 100 έως 300 εκατομμύρια δολάρια στην HP, μέσω αγορών ανοικτής αγοράς.

     

    Τέλος, να αναφέρουμε ότι τελευταίες φήμες θέλουν την HP να ενδιαφέρεται να κινηθεί δυναμικά και στην αγορά των 3D printers.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.