Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Η streaming υπηρεσία Google Stadia προσθέτει 11 νέα παιχνίδια και δωρεάν το PUBG για τους Pro συνδρομητές

    H Google αποκάλυψε την προσθήκη νέων παιχνιδιών για το Stadia, αλλά και πολλές αλλαγές που έρχονται στην υπηρεσία, στο πρόσφατο Stadia Connect Event. Συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν 11 νέα παιχνίδια που θα προστεθούν στην υπηρεσία, καθώς και πολλές νέες αναβαθμίσεις για τους συνδρομητές Stadia Pro. 

     

    large.g2bg72AbKTBvBFSg.jpg

     

    Η έκδοση Pioneer του PUBG θα διατίθεται δωρεάν για τους συνδρομητές Stadia Pro, ενώ για όλους τους υπόλοιπους χρήστες θα κοστίζει 39,99$. Ανακοινώθηκε επίσης η συμμετοχή της EA στην πλατφόρμα με το νέο Star Wars Jedi: Fallen Order να έρχεται το φθινόπωρο, μαζί με τα Madden NFL & FIFA που θα έρθουν τον χειμώνα. Ανακοινώθηκαν, επίσης, επιπρόσθετοι τίτλοι που θα μπορούν οι χρήστες της υπηρεσίας να παίξουν όπως οι Crayta, Get Packed, Wave Break, Embr, Zombie Army 4: Dead War, The Turing Test και SteamWorld Heist που θα έρθουν τις προσεχείς εβδομάδες.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.