Jump to content


  • SirMomus
    SirMomus

    Η Xiaomi ετοιμάζει το MIUI 9 βασιζόμενη στο Android Nougat

    Με το Android 7.0 Nougat (Μαντολάτο) διαθέσιμο, η Xiaomi εργάζεται σκληρά για την επόμενη έκδοση λογισμικού MIUI που πρόκειται να βασίζεται στο τελευταίο λειτουργικό σύστημα της Google. Η εταιρεία εργάζεται πυρετωδώς για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες, αλλά και συμβατότητα του νέου της λογισμικού με μεγάλο αριθμό Xiaomi smartphones.

     

    xiaomi mi.jpg

    Η προηγούμενη έκδοση, MIUI 8, ήταν διαθέσιμη για σχεδόν κάθε συσκευή Xiaomi, επομένως οι χρήστες μπορούν να ελπίζουν το ίδιο και από την επόμενη μεγάλη ενημέρωση OS της Xiaomi. Παρά το γεγονός ότι μερικές από τις εικόνες του MIUI 9 εντοπίστηκαν σε απευθείας σύνδεση, δεν έχουμε λεπτομέρειες για το τι να περιμένουμε από αυτήν. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η ενημέρωση θα είναι μεγάλη σε μέγεθος, καθώς πρώτες build εκδόσεις είναι περίπου 1.8 GB.

     

    miui 9.jpg

    Βλέπουμε και έναν anonymous στην εικόνα, πάνω αριστερά! Ελπίζω να μην είναι κακό σημάδι (χαχα)!

     

    miui-9-icons-round-2.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.