Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Μείωση στον δωρεάν αποθηκευτικό χώρο στο OneDrive από την Microsoft

    Έτσι, αν είσαστε συνδρομητής στο Office 365 Home, Personal ή University ο δωρεάν χώρος θα έχει όριο το 1 TB, ο οποίος είναι αρκετός χώρος αλλά δεν φτάνει τα 75ΤΒ που ισχυρίζεται η εταιρία ότι είχαν φτάσει κάποιοι χρήστες.

     

    Τον επόμενο χρόνο νέοι και παλιοί χρήστες του OneDrive θα δουν τον χώρο τους να μειώνεται ακόμα πιο πολύ. Από τα 15 TB θα μειωθεί στα 5 ΤΒ και θα αφαιρεθεί και το bonus των 15 GB που έδινε η Microsoft όσους ανέβαζαν αυτόματα τις φωτογραφίες τους από το κινητό τους. Υπάρχουν ακόμα συνδρομές των 100GB και των 200GB αλλά θα αντικατασταθούν από μία η οποία θα στοιχίζει δύο δολάρια τον μήνα για 50GB αποθηκευτικού χώρου.

     

    Σύμφωνα με την Microsoft αν ήσασταν χρήστες χωρίς συνδρομή με αποθηκευμένα αρχεία πέρα από το όριο, θα ειδοποιηθείτε και θα έχετε 90 ημέρες μετά από τις οποίες ο λογαριασμός σας θα είναι μόνο για ανάγνωση. Αλλά ακόμα και τότε θα έχετε εννέα μήνες για πάρετε αντίγραφα από τα αρχεία σας. Μετά θα κλειδωθεί και "μπορεί" και να διαγραφεί. Χρήστες του Office 365 θα έχουν πάνω από έναν χρόνο περιθώριο πριν διαγραφούν τα δεδομένα τους. Και αν τελικά αποφασίσετε ότι τελικά δεν σας αρέσουν τα νέο όρια στην υπηρεσία αυτή και επιθυμείτε να τη διακόψετε, η εταιρία θα δώσει τις σχετικές αποζημιώσεις στους συνδρομητές της υπηρεσίας.

     

    Όπως φαίνεται από την τελευταία κίνηση της Microsoft, σίγουρα κάποιοι εκμεταλλεύονταν την προσφορά της εταιρίας σε δωρεάν αποθηκευτικό χώρο αλλά το να καταργήσει τις προσφορές τις σε δωρεάν αποθηκευτικό χώρο, σίγουρα δίνει στους υποψήφιους χρήστες λιγότερους λόγους να προτιμήσουν την υπηρεσία της αντί του ανταγωνισμού όπως το iCloud, το Google Drive και το Dropbox.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.