Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα αξεσουάρ για τις φορητές σας συσκευές από την TeamGroup

    .
    Το πρώτο από τα power banks που ανακοινώθηκε, είναι το WP8000. Πρόκειται για ένα κομψό power bank το οποίο θα διατίθεται σε τρία χρώματα, χρυσό, ασημί και γκρι. Το υλικό κατασκευής του είναι από αλουμίνιο και είναι ιδιαίτερα λεπτό και ελαφρύ. Διαθέτει μπαταρία lithium polymer 8000mAh και σύμφωνα με την εταιρία, μπορεί να φορτίσει ένα iPhone 6 τρεις φορές. Πέραν της δυνατότητας να φορτίσει δύο συσκευές ταυτόχρονα, υποστηρίζει και rapid charging DC 5V/2A για την φόρτιση μιας συσκευής, αλλά και για την φόρτιση της μπαταρίας του. Διαθέτει δύο USB και μια micro USB. Τέσσερα LEDs ενημερώνουν για το ποσοστό φόρτισης της μπαταρίας του, ενώ διαθέτει κυκλώματα προστασίας, τόσο για την προστασία του power bank και της μπαταρίας του, όσο και για τις συνδεδεμένες συσκευές.

     


    MiDrive_EDM_EN_0708


    image006

     


    Επιπλέον του WP8000, η TeamGroup ανακοίνωσε και τα μεγαλύτερα WP10400 και WP12800. Με αντίστοιχης χωρητικότητας με τις ονομασίες τους, αυθεντικές μπαταρίες λιθίου της LG, τα νέα αυτά power banks έρχονται να προσφέρουν αξιοπιστία, προστασία κατά την φόρτιση και υψηλές επιδόσεις, επιτρέποντας την παράλληλη φόρτιση δύο συσκευών, η μία μάλιστα στα 5V/2A. Τα power banks θα έρχονται σε μαύρο και άσπρο χρώμα, αλλά στην συσκευασία ο αγοραστής θα βρίσκει και προστατευτικές θήκες σε τρία χρώματα για να διαλέξει αυτή που προτιμάει.

     


    列印


    image002

     

     

    列印


    image003

     


    Τέλος, η TeamGroup ανακοίνωσε και τα WC01 και WC02 Lightning καλώδια για iPhone και iPad. Το WC01 είναι ένα μεταλλικό Lightning καλώδιο υψηλής αντοχής το οποίο αντέχει στην βαριά χρήση και δεν ξεφτίζει. Το WC02 καλώδιο διαθέτει Lightning και Micro USB βύσμα, επιτρέποντάς του να φορτίσει όχι μόνο Apple συσκευές, αλλά και συσκευές που χρησιμοποιούν το micro USB.

     


    列印


    cable image002

     

     

    列印


    cable image003


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.