Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Νέα υπηρεσία τηλεόρασης ετοιμάζει το YouTube

    Μία κίνηση, που μάλλον θα θορυβήσει τις μεγάλες καλωδιακές εταιρίες ανά τον κόσμο, ετοιμάζεται να κάνει το YouTube, που σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζει μία online συνδρομητική υπηρεσία τηλεόρασης με το όνομα "Unplugged".

     

    Η εταιρία φέρεται να προσπαθεί από το 2012 να καταλήξει σε συμφωνίες με  μεγάλες εταιρίες όπως η 21st Century Fox, το CBS, η Viacom και το NBCUniversal. Προς το παρόν δεν υπάρχει τελική συμφωνία αλλά σύμφωνα με τις ίδιες πηγές υπάρχει πρόοδος, με το YouTube να πιέζει ώστε να μπορέσει να λανσάρει την υπηρεσία αυτή μέσα στο 2017.

     

    youtube-story.jpg

     

    Το YouTube εξετάζει όλες τις πιθανότητες για την δημιουργία ενός ελκυστικού αλλά και φτηνού "βασικού" πακέτου το οποίο θα παίρνει περιεχόμενο από τα τέσσερα μεγάλα δίκτυα των Η.Π.Α. με επιλογή των πιο δημοφιλών καλωδιακών καναλιών.  Αυτή η πρακτική δεν είναι κάτι καινούργιο αφού ήδη η Comcast, η Verizon και η Time Warner Cable προσφέρουν  τέτοια πακέτα.

     

    Και άλλοι ανταγωνιστές φαίνεται ότι κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση. Το  Hulu για παράδειγμα πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα αντίστοιχο πακέτο στα 40 δολάρια τον μήνα, ενώ η τιμή που προσπαθεί να δώσει το YouTube είναι μικρότερη από τα 35 δολάρια τον μήνα, κάτι που που θα ασκήσει καθοδική πίεση στις τιμές.

     

    Τον περασμένο χρόνο η Apple εγκατέλειψε τα σχεδία της για κάτι παρόμοιο αφού δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το επιθυμητό περιεχόμενο στην τιμή που ήθελε. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε κατά πόσο θα υπάρξει ενδιαφέρον για ένα βασικό πακέτο με συγκεκριμένο περιεχόμενο ή αν τελικά οι καταναλωτές προτιμήσουν να πληρώνουν ανάλογα με τα κανάλια που οι ίδιοι θα επιλέγουν να βλέπουν.

     

    Πηγή : neowin


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.