Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέα curved οθόνη 35'' από την AOC με VA panel και AMD FreeSync

    .
    Η νέα οθόνη AOC C3583FQ έχει διαγώνιο 35'', διαθέτει AMVA panel από την AU Optronics και ανάλυση 2560 x 1080 pixels, την ίδια ανάλυση με την Acer Predator Z35. Αντίθετα με την Acer η οποία υποστηρίζει το Nvidia GSync, η οθόνη της AOC υποστηρίζει το AMD FreeSync. Θα υπάρξει πάντως και έκδοση με υποστήριξη του Nvidia GSync.

     


    AOC C3583FQ with AMD FreeSync support. Jpg

     


    Ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης είναι 144Hz, αλλά μπορεί να ανέβει έως και τα 160Hz. Το εύρος λειτουργίας του AMD FreeSync, είναι από 48Hz έως 146Hz, αλλά χάρη στην υποστήριξη του LFC (Low Framerate Compensation), η οθόνη θα είναι σε θέση να προσφέρει ομαλή εικόνα χωρίς tearing, ακόμα και αν ο ρυθμός των frames πέσει κάτω από το όριο των 48 ανά δευτερόλεπτο. Υπενθυμίζουμε ότι το LFC απαιτεί το άνω όριο λειτουργίας του FreeSync να είναι τουλάχιστον διπλάσιο του κάτω ορίου, με 2,5 φορές να είναι το επιθυμητό. Εδώ το άνω όριο των 146Hz είναι τριπλάσιο του κάτω ορίου των 48Hz.

     


    AOC C3583FQ Top view

     


    Ο χρόνος απόκρισης της οθόνης είναι 5ms(GtG), η αντίθεση φτάνει τα 2000:1, η φωτεινότητα τα 300 cd/m2 και οι γωνίες θέασης τις 178 μοίρες, τόσο οριζόντια, όσο και κάθετα. Τα πλήκτρα για τις ρυθμίσεις και το OSD όσο και οι υποδοχές της οθόνης βρίσκονται στην βάση της, οπότε δεν παρέχεται η δυνατότητα για τοποθέτηση στον τοίχο ή σε κάποιον βραχίονα. Οι είσοδοι σήματος περιλαμβάνουν VGA, Dual-Link DVI, δύο HDMI 1.4 θύρες με MHL, δύο DisplayPorts 1.2a+ με Adaptive-Sync και 3,5 χιλιοστών είσοδος ήχου. Υπάρχει επίσης και έξοδος ακουστικών, πάλι των 3,5 χιλιοστών. Για την αναπαραγωγή του ήχου η οθόνη διαθέτει και δύο ηχεία των 5W.

     


    AOC C3583FQ rear view

     


    Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τιμή και διαθεσιμότητα.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.