Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Νέα Full HD οθόνη από την ASUS στα 180 Hz

    Φαίνεται ότι υπάρχει μία τάση να κυκλοφορούν όλο και περισσότερες οθόνες στα 180 Hz ξεπερνώντας κατά πολύ τα 144 Hz, τα οποία φαίνεται να είναι υπεραρκετά για τους περισσότερους. Η ASUS PG248Q έχει ρυθμό ανανέωσης 180Hz, ρυθμό απόκρισης 1 ms και υποστηρίζει την τεχνολογία G-SYNC της Nvidia. O σχεδιασμός της υιοθετεί το στυλ της Asus  ‘ROG SWIFT’ όπως και αρκετές άλλες οθόνες της εταιρίας.

     

    ASUS-PG248Q-front-view.jpg


    Τα bezels είναι αρκετά στενά, ίσως υπερβολικά και μάλλον είναι περιορισμός του panel που έχει χρησιμοποιηθεί. Η βάση διαθέτει το γνωστό "Light In Motion" κόκκινο δακτυλίδι. Διαθέτει και ένα μικρό jousytick με το οποίο ο χρήστης πλοηγείται στο σύστημα μενού και στις ρυθμίσεις της οθόνης. Η βάση ρυθμίζεται καθ' ύψος αλλά και περιστρέφεται σε κάθετη θέση.


    Η ανάλυσή της είναι 1920 x 1080 (Full HD) και το πάνελ που χρησιμοποιεί είναι TN (Twisted Nematic) με ματ επιφάνεια για την μείωση των αντανακλάσεων. Ο υψηλός ρυθμός ανανέωσης σε συνδυασμό με το G-SYNC (30 – 180Hz), εξαφανίζει το stuttering και το tearing . Το WLED backlight παρέχει μέγιστη φωτεινότητα 350 cd/m² και παράλληλα διαθέτει ρύθμιση για την μείωση της μπλε ακτινοβολίας.

     

    exclusive-nvidia.jpg

     

    Διαθέτει βάση VESA 100 x 100mm, που της επιτρέπει να στερεωθεί και σε τοίχο. Διαθέτει θύρες DisplayPort 1.2 (με G-SYNC), HDMI 1.4, 2 θύρες USB 3.0 και βύσμα για ακουστικά. Η οθόνη είναι άμεσα διαθέσιμη στην τιμή των 479 €.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.