Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέο gaming ποντίκι G900 Chaos Spectrum από την Logitech

    H Logitech ανακοίνωσε ένα νέο gaming mouse, το G900 Chaos Spectrum, το οποίο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν ένα επαγγελματικού επιπέδου ποντίκι το οποίο να μπορεί να  χρησιμοποιηθεί και με τα δύο χέρια, τόσο ασύρματα όσο και ενσύρματα.

     

    Το G900 Chaos Spectrum μπορεί να τροποποιηθεί ώστε να εφαρμόζει άριστα, είτε στο αριστερό χέρι, είτε στο δεξί. Διαθέτει τον οπτικό αισθητήρα PMW3366, που η εταιρία χρησιμοποιεί και σε άλλα μοντέλα της, ο οποίος προσφέρει από 200 έως 12000 DPI, εξαιρετική ακρίβεια και ταχύτατη απόκριση. Τα πλήκτρα διαθέτουν μηχανισμό με ελατήρια, ο οποίος προσφέρει ακριβείας πάτημα, αλλά και μεγάλη διάρκεια ζωής με πάνω από 20 εκατομμύρια πατήματα. Το ποντίκι διαθέτει και LED φωτισμό 16,8 εκατομμυρίων χρωμάτων, ο οποίος μπορεί να ρυθμιστεί μέσω λογισμικού της Logitech.

     

    G900 Chaos Spectrum 2.jpg

     

    56f5956d756c2-G900ChaosSpectrum1.jpg

     

    Ως ασύρματο επικοινωνεί στα 2,4GHz, αλλά μπορεί να λειτουργήσει και μέσω σύνδεσης USB. Η αυτονομία του ως ασύρματου φτάνει τις 32 ώρες συνεχούς λειτουργίας ή έως 24 ώρες με τον στάνταρ φωτισμό ενεργοποιημένο. Ο χρήστης μπορεί, όταν καταστεί ανάγκη, να συνδέσει μέσω USB το ποντίκι στο σύστημά του, επιτρέποντας στο ποντίκι να φορτίσει την μπαταρία τους και στον ίδιο να συνεχίσει το παιχνίδι κανονικά.

     

     

     

    Οι διαστάσεις του G900 Chaos Spectrum είναι 130 x 67 x 40 χιλιοστά και το βάρος του 107 γραμμάρια. Θα είναι διαθέσιμο τον Απρίλιο στην τιμή των $149.99.

     

    Πηγή: Logitech Announces The Ambidextrous G900 Chaos Spectrum Gaming Mouse


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.