Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Οι κάρτες γραφικών με αρχιτεκτονική AMD RDNA2 θα υποστηρίζουν το DirectX 12 Ultimate API

    Η AMD ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης σε blog ότι οι επερχόμενες κάρτες γραφικών της, αρχιτεκτονικής RDNA 2, θα υποστηρίζουν το τελευταίο API της Microsoft, DirectX 12 Ultimate.

     

    "Mε αυτή την αρχιτεκτονική που ενδυναμώνει τόσο την επόμενη γενιά καρτών γραφικών της AMD, όσο και την επερχόμενη κονσόλα της Microsoft, Xbox Series X, συνεργαζόμαστε πολύ στενά με τη Microsoft, ώστε να ωθήσουμε τα γραφικά των παιχνιδιών στο επόμενο επίπεδο φωτορεαλισμού και ομαλότητας, χάρη στα τέσσερα βασικά χαρακτηριστικά του DirectX 12 Ultimate:  DirectX Raytracing (DXR), Variable Rate Shading (VRS), Mesh Shaders και Sampler Feedback".

     

    Σύμφωνα με αναφορές, η Microsoft και η AMD πράγματι είχαν στενή συνεργασία για την ενεργοποίηση αυτών των χαρακτηριστικών και την καλύτερη δυνατή υποστήριξή τους από τις κάρτες γραφικών με αρχιτεκτονική RDNA 2. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζεται ότι οι μελλοντικές κάρτες γραφικών και οι κονσόλες επόμενης γενιάς θα πετύχουν την καλύτερη δυνατή ενσωμάτωση του νέου API.

     

    large.PWfw3ztewjJgEnzH.jpg

     

    large.Jg3SaW2VlhI4PJ0J.jpg

     

    large.exRqKdiZW1hhXuKD.jpg

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.