Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Οι DDR4 μνήμες G.Skill Ripjaws 4 φτάνουν την ταχύτητα των 3666MHz

    Η ταχύτητα αυτή επιβεβαιώθηκε και ελέγχθηκε στην μητρική Gigabyte X99 SOC Champion με αποτέλεσμα οι μνήμες Ripjaws 4 series DDR4-3666 MHz να ανεβάζουν το X99 chipset σε ένα άλλο επίπεδο επιδόσεων στη νέα DDR4 πλατφόρμα .

     

    Οι μνήμες DDR4 έχουν εξελιχθεί πολύ από την κυκλοφορία τους εννέα μήνες πριν, τον Αύγουστο του 2014. Με την νέα αυτή υψηλή ταχύτητα, αναδεικνύονται οι πραγματικές ικανότητες της πλατφόρμας του X99 chipset της Intel. Το απόλυτο σύστημα για gaming ή για εργασία τώρα μπορεί να λειτουργεί στρωτά και χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις.

     

    Οι μνήμες G.SKILL DDR4 3666MHz 16GB (4GBx4) διαθέτουν το τελευταίο πρότυπο της Intel, το XMP 2.0, το οποίο αναπτύχθηκε για την πλατφόρμα Χ99. Έτσι οι λάτρεις του overclocking μπορούν να ανεβάσουν την απόδοση του συστήματός τους χωρίς να χάσουν σε σταθερότητα. Όλες οι μνήμες της G. SKILL διαθέτουν εγγύηση εφόρου ζωής και το τεχνικό τμήμα της εταιρίας είναι πάντα έτοιμο να παρέχει τεχνική υποστήριξη στους πελάτες της.

     


    44a


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.