Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Τα προϊόντα και οι λύσεις νέας γενιάς που θα παρουσιάσει η D-Link στην IFA 2015

    Στο περίπτερο 110-12, στην αίθουσα 25, θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά παγκοσμίως οι νέες λύσεις που συμπληρώνουν την οικογένεια προϊόντων Smart Home, η νέα κάμερα ειδικά για την παρακολούθηση των κατοικιδίων Pet Monitor καθώς και ό,τι νεότερο έχει να επιδείξει η ασύρματη τεχνολογία.

     

    Αναλυτικότερα, οι επισκέπτες του περιπτέρου της D-Link στην IFA 2015 θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα οικιακού αυτοματισμού mydlink Home, με τα οποία η εταιρία έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα εκτεταμένο οικοσύστημα αποτελούμενο από 12 «έξυπνες» συσκευές, που συνεργάζονται μεταξύ τους, αναβαθμίζοντας άμεσα το σπίτι σε ένα Smart Home.

     

    Το ενδιαφέρον αναμένεται επίσης να κερδίσει και η πρώτη επίσημη παρουσίαση της EyeOn Pet Monitor, μίας κάμερας που θα λατρέψουν οι ιδιοκτήτες ζώων που λείπουν συχνά από το σπίτι, καθώς είναι σχεδιασμένη ειδικά για την παρακολούθηση των τετράποδων τους φίλων. Και καθώς η εταιρία παραμένει πιστή στην στρατηγική της δέσμευση για κατασκευή λύσεων που προσφέρουν σύνδεση από παντού, δεν θα μπορούσε να μην αφιερώσει ένα τμήμα της παρουσίας της στην έκθεση στα router ασύρματης τεχνολογίας, αποκαλύπτοντας λύσεις νέας γενιάς προϊόντων ειδικά για το σύγχρονο σπίτι.

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.