Jump to content



  • miriam87
    miriam87

    Το νέο εμβληματικό κινητό της LG λέγεται πως θα έχει δευτερεύουσα οθόνη 'ticker' πάνω από την κύρια οθόνη 5.7in Quad HD

    Για παράδειγμα η Sony επέλεξε μία οθόνη Ultra HD/4K για να κάνει το νέο της Xperia Z5 Premium να ξεχωρίσει , οι οθόνες με τις ασυνήθιστες "γωνίες" της Samsung είναι χωρίς αμφιβολία αντιπροσωπευτικές , και η LG έχει επίσης δοκιμάσει κάποια.. διαφορετική προσέγγιση για να βοηθήσει να ανέβουν οι πωλήσεις. Φαίνεται πως η LG δεν έχει σταματήσει να πειραματίζεται ακόμα , μιας και το τελευταίο εμβληματικό κινητό της εταιρείας θα περιλαμβάνει ίσως κάπως ασυνήθιστα χαρακτηριστικά.

     


    Lg V10 story

     


    Η συσκευή εθεάθει κατά την διάρκεια της πιστοποίησης στην Κινέζικη βιομηχανία ΤΕΝΑΑ- παρ'όλο που η ιστοσελίδα κατέβηκε αργότερα. Οι φωτογραφίες δείχνουν το σήμα της LG στην μπροστινή πλευρά ( που δεν φαίνεται καθαρά στην πάνω εικόνα) και ένα σήμα 'V10' στην πίσω πλευρά μαζί με έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων ακριβώς κάτω από την κύρια κάμερα.

     

    Αλλά δεν είναι αυτό που κάνει αυτήν την συσκευή τόσο ενδιαφέρουσα. Σύμφωνα με τον Evan Blass , το V10 θα έχει μία δεύτερη οθόνη 'ticker', τοποθετημένη ακριβώς πάνω από την κύρια οθόνη στην μπροστινή πλευρά της συσκευής.

     

    https://twitter.com/evleaks/status/639532336481214465/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

     

    Όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα του Blass από πάνω , αυτή η δευτερεύουσα οθόνη θα τοποθετηθεί στην δεξιά πλευρά της μπροστινής κάμερας , καταλαμβάνοντας σχεδόν τα τρία τέταρτα του πλάτους της συσκευής.

     

    Όπως επεσημαίνει το Engadget , αυτή δεν είναι μία τελείως προτότυπη ιδέα. Το 2010 , η Samsung λάνσαρε το Continuum, μια εκδοχή του Galaxy S μόνο για την Verizon, με μία οθόνη ticker τοποθετημένη κάτω από τα κύρια κουμπιά πλοήγησης. Παρ'όλα αυτά, ήταν λίγο ψεύτικο - η συσκευή είχε μόνο μία οθόνη , που η Samsung χώρισε έξυπνα για να την κάνει να φαίνεται σαν δύο ξεχωριστές οθόνες.

     


    galaxy continuum closeup story

     


    Φαίνεται πως η δευτερεύουσα οθόνη στο νέο LG V10 θα είναι όντως μια ξεχωριστή μονάδα , που δημιουργεί κάποια εύλογα ερωτήματα .Ποια θα είναι η ανάλυσή της ; Θα είναι full-color ή μήπως μία οθόνη χαμηλής ενέργειας e-ink ; Και για ποιό πράγμα ακριβώς θα την χρησιμοποιεί η LG; Δεν έχουμε απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις ακόμα - αλλά έχουμε κάποια ιδέα για το ποιά θα είναι τα λοιπά χαρακτηριστικά.

     

    Σύμφωνα με τον Blass, το V10 θα είναι ένα εμβληματικό κινητό με οθόνη 5,7 ιντσών με ανάλυση Quad HD (2560x1440px), επεξεργαστή Snapdragon 808, 3GB RAM, 64GB αποθηκευτικού χώρου (συν microSD slot), 16MP οπίσθια κάμερα και 5MP μπροστινή κάμερα. Λέγεται πως σχεδίαζεται να λανσαριστεί τον Οκτώβριο , αλλά λεπτομέρειες όσον αφορά τιμές και διαθεσιμότητα ανά τον κόσμο παραμένουν ακόμα ένα μυστήριο για την ώρα.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.