Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το instagram παγώνει την ανάπτυξη έκδοσης του για παιδιά κάτω των 13 ετών

    Το Instagram βάζει πάγο στα σχέδια ανάπτυξης μιας έκδοσης της πλατφόρμας του για παιδιά κάτω των 13 ετών, αφού αντιμετώπισε  νομικές πιέσεις και ερωτήματα σχετικά με τον αντίκτυπο που έχει η υπηρεσία κοινής χρήσης φωτογραφιών στους έφηβους.
    «Ενώ η ανάγκη να αναπτύξουμε αυτήν την εμπειρία παραμένει, αποφασίσαμε να διακόψουμε αυτό το έργο», έγραψε ο Adam Mosseri, επικεφαλής του Instagram, σε μια ανάρτηση στο blog της πλατφόρμας που δημοσιεύτηκε σήμερα. "Αυτό θα μας δώσει χρόνο να συνεργαστούμε με γονείς, ειδικούς, υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και ρυθμιστικές αρχές, να ακούσουμε τις ανησυχίες τους και να αποδείξουμε την αξία και τη σημασία αυτού του έργου για τους νέους εφήβους στο διαδίκτυο σήμερα."

    Η κίνηση αυτή, έρχεται λίγες ημέρες πριν από τη διοργάνωση ακρόασης με τίτλο "Προστασία των παιδιών στο διαδίκτυο: Facebook, Instagram και βλάβες ψυχικής υγείας" για να συζητήσουν την πίεση που αντιμετωπίζουν οι σημερινοί νέοι στα κοινωνικά μέσα, από την Γερουσία των ΗΠΑ. Η ακρόαση έρχεται μετά από έρευνα της Wall Street Journal σχετικά με το τι γνωρίζει το Facebook για το πώς το Instagram επηρεάζει τους έφηβους χρήστες, συμπεριλαμβανομένης της ψυχικής τους υγείας. Στη δημοσίευση τη Δευτέρα, ο Mosseri αναγνώρισε ότι η αναφορά του περιοδικού "έχει εγείρει πολλά ερωτήματα".


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.