Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    ASRock TF4040 : Διαρρέουν λεπτομέρειες για το νέο της router πριν την Computex 2015

    Το TF4040 λειτουργεί σε δύο συχνότητες στα 2,4 GHz και στα 5 GHz, διαθέτει οκτώ κεραίες κρυμμένες εσωτερικά και διαθέτει υποστήριξη για streaming μέσω του HDMI dongle που υποστηρίζει DLNA, AirPlay και Miracast. Έχει δύο θύρες USB 3.0 υψηλής ταχύτητας, τέσσερις θύρες Ethernet και το σύστημα βασίζεται σε διπύρηνο επεξεργαστή ARM στα 1.4GHz.

     


    Slide2

     

    Slide3

     

    Στα χαρακτηριστικά του, η ASRock έχει συμπεριλάβει και τη λειτουργία υπερύθρων όπου με τη χρήση μίας εφαρμογής για smartphones ή tablet χρήστης μπορεί να ελέγχει διάφορες συσκευές στο σπίτι (τηλεόραση, σύστημα πολυμέσων, κλιματισμού ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή διαθέτει υπέρυθρες ). Επίσης μέσω της εφαρμογής TravelCast μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες στην τηλεόρασή σας, από τη συλλογή σας, το YouTube ή ακόμα και το Dropbox.

     


    Slide4

     

    Slide5

     

    Επίσης διαθέτει τη λειτουργία Qualcomm Stream Boost, η οποία κατηγοριοποιεί τα δεδομένα που περνούν μέσα από το router και τους δίνει τη σωστή προτεραιότητα ώστε να μην υπάρχουν διακοπές σε ταινίες ή lag σε online παιχνίδια.

     


    Slide6

     

    Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το router όπως τιμή και διαθεσιμότητα, θα μάθουμε κατά τη διάρκεια της Computex 2015 που πραγματοποιηθεί στις αρχές του επόμενου μήνα στην Ταϊβάν.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.