Jump to content



  • yanni
    yanni

    Gaming Z97X μητρική και GTX 750Ti πακέτο, από την Biostar

    Η Gaming Z97X μητρική της Biostar, είναι σχεδιασμένη από μηδενική βάση ώστε να προσφέρει την βάση για ένα πολύ δυνατό σύστημα για παιχνίδια. Διαθέτει τρεις υποδοχές PCI Express 3.0 x16, PCIe M.2, Dual GbE LAN, το αποκλειστικό σύστημα Hi-Fi 3d Audio της Biostar , δύο HDMI υποδοχές με υποστήριξη 4K/2K HD αναλύσεις, SATA Express το οποίο υποστηρίζει τόσο SATA όσο και PCIe αποθηκευτικά μέσα, αλλά και USB 3.1.

     

    Επιπλέον στον εξοπλισμό της μητρικής περιλαμβάνεται και το Gaming Commander Box το οποίο τοποθετείται σε μια στάνταρ θέση ενός PC case για 5,25'' οπτικό οδηγό και διαθέτει ανεξάρτητο USB DAC, δικό του mic in και audio out υποδοχές, mic boost πλήκτρο, κουμπιά για αυξομείωση του ήχου, διαγνωστικά LEDs για μνήμη, επεξεργαστή και κάρτα γραφικών, καθώς και την δυνατότητα ο χρήστης να μπορεί να φτιάξει τα δικά του voice effects κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

     


    Biostar Motherboard


    Gaming Z97X

     


    Όσον αφορά την GeForce GTX750Ti της Biostar που συμπληρώνει το πακέτο, αυτή διαθέτει 2GB GDDR5, dual fan σύστημα ψύξης, Dual DVI/miniHDMI εξόδους και προφανώς υποστηρίζει όλες τις αποκλειστικές τεχνολογίες της Nvidia. Ο πυρήνας της κάρτας είναι χρονισμένος στα 1059MHz(1137MHz Turbo) και η μνήμη στα 5.4GHz.

     


    Biostar 750Ti

     


    Περισσότερες πληροφορίες για την μητρική και το Gaming Commander Box μπορείτε να διαβάσετε εδώ: GAMING Z97X :: Motherboard :: BIOSTAR

     

    Περισσότερες πληροφορίες για την GeForce GTX750Ti, μπορείτε να διαβάσετε εδώ: VR75T5XUX1 GAMING/OC :: VGA :: BIOSTAR


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.