Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H νέα πλατφόρμα ειδήσεων του Facebook, "Instant Articles" διαθέσιμη από σήμερα σε όλους τους χρήστες iPhone

    screen fast mobile

     

    Η εταιρία έκανε την εξής ανακοίνωση στο blog της :

     

    "Τα Instant Articles δοκιμάστηκαν σε μία ομάδα χρηστών στο Facebook με συσκευές iPhone για μερικούς μήνες και ξέρουμε ότι οι αναγνώστες τα αγάπησαν. Η ανώτερη εμπειρία, ώθησε τους ανθρώπους αυτούς να μοιραστούν τα άρθρα αυτά με τους φίλους τους περισσότερο από τα κλασσικά άρθρα στο διαδίκτυο".

     


    3 Map

    4 video

     

    Οι χρήστες της εφαρμογής του Facebook στο iOS θα δουν ένα εικονίδιο σαν αστραπή στα άρθρα στο News Feed τους, κάτι που σημαίνει ότι το συγκεκριμένο άρθρο είναι ένα Instant Article. Το Facebook δήλωσε ότι αυτά τα άρθρα θα φορτώνουν μέχρι και δέκα φορές πιο γρήγορα από τα κλασσικά άρθρα που διαβάζουμε στο διαδίκτυο.

     


    instant articles e28094 lightning bolt1

     

    Εκδότες όπως Time Inc, The Washington Post, The Huffington Post, The New York Times, National Geographic, BuzzFeed, NBC, The Atlantic, The Guardian, BBC News και πολλοί άλλοι έχουν ξεκινήσει να παράγουν περιεχόμενο για το νέο αυτό μέσο. Τα άρθρα αυτά πέρα από το ότι θα φορτώνουν πιο γρήγορα, θα περιέχουν διαδραστικά πολυμέσα όπως εικόνες και χάρτες στους οποίους θα μπορούμε να κάνουμε zoom αλλά και video.

     


    instant articles partners1

     

    Για τους χρήστες του Facebook για το Android, τα νέα Instant Articles θα είναι διαθέσιμα αργότερα μέσα στη χρονιά, ενώ ξεκινάει σήμερα η διάθεση της δημόσιας δοκιμαστικής έκδοσης της αντίστοιχης εφαρμογής.

     

    Όσοι δεν διαθέτουν iPhone μπορούν να παρακολουθήσουν το βίντεο που ακολουθεί :

     

    https://player.vimeo.com/video/127539718


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.