Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H AeroCool ανακοίνωσε το νέο της κουτί Battlehawk

    Το νέο κουτί της AeroCool έχει διαστάσεις 218 mm x 455 mm x 491 mm, με βάρος 4.5 κιλά και είναι κατασκευασμένο από ατσάλι SECC με ΑΒS πάνελ. Και τα δύο μοντέλα είναι μαύρο στο εσωτερικό.

     

    Στο εξωτερικό, ένα κάλυμμα καλύπτει τις θέσεις για τα drives των 5.25" και 3.5", ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν ακόμα τρεις θέσεις για δίσκους 3,5" και δύο θέσεις 2.5" στο πίσω μέρος της βάσης της μητρικής. Η βάση αυτή έχει φυσικά τις κατάλληλες τρύπες για την ταχτοποίηση καλωδίων αλλά και για την τοποθέτηση aftermarket ψυκτρών.

     

    Δύο ανεμιστήρες των 120 mm στο μπροστινό μέρος (κόκκινοι ή μπλε) και ένας στο πίσω μέρος οι οποίοι περιλαμβάνονται φροντίζουν για τη σωστή ροή του αέρα. Υπάρχουν επίσης και θέσεις για δύο ακόμα ανεμιστήρες των 120 mm στο επάνω μέρος, στο οποίο μπορεί να τοποθετηθεί και ψυγείο διαστάσεων 240mm x 120mm.

     

    To πλαϊνό καπάκι έχει ένα φιμέ ακρυλικό παράθυρο. Στο μπροστινό μέρος υπάρχουν δύο θύρες USB 3.0, ένας αναγνώστης καρτών και έξοδοι για ακουστικά. Η AeroCool δεν ανακοίνωσε διαθεσιμότητα και τιμή.

     


    81e

     

    81c

     

    81b


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.