Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    H ASUS ανακοίνωσε το νέο gaming ποντίκι ROG Sica 

    Η ASUS Republic of Gamers (ROG) ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του νέου μέλους στην οικογένεια ROG, ένα gaming ποντίκι σε λευκό χρώμα, το  ROG Sica, ένα αμφιδέξιο gaming ποντίκι σχεδιασμένο για παιχνίδια MOBA και για όλους τους τύπους πιασίματος του ποντικιού.

     

    Το ROG Sica διαθέτει τα κλασσικά δύο κουμπιά και ένα ροδελάκι το οποίο χρησιμεύει και αυτό ως τρίτο κουμπί. Ένας νέος σχεδιασμός επιτρέπει τη ρύθμιση της αντίστασης των διακοπτών Omron οι οποίοι έχουν εγγύηση λειτουργίας για 20 εκατομμύρια πατήματα. Το δεξί και το αριστερό πλήκτρο είναι διαχωρισμένα από το σώμα ώστε να μειωθεί η απόσταση και να  αυξηθεί η απόκριση των κουμπιών.

     

    96b.jpg

     

    Το ROG Sica έχει 1000Hz polling rate και οπτικό αισθητήρα ανάλυσης 5000 DPI, με ταχύτητες σάρωσης 130" ανά δευτερόλεπτο και επιτάχυνση 30g παρέχοντας έτσι στους χρήστες εξαιρετική ακρίβεια.

     

    Το ROG Sica αποτελείται από ένα λευκό σώμα με το φωτιζόμενο λογότυπο της ROG και ανάγλυφα γραφικά στα πλάγια εμπνευσμένα από τους Ίνκα. Παρέχεται καλώδιο με επιχρυσωμένο βύσμα για σύνδεση σε USB 2.0 και ποδαράκια από Teflon για καλύτερη ολίσθηση. To καινοτόμο λογισμικό Armoury επιτρέπει την παραμετροποίηση των λειτουργιών των κουμπιών, να ρυθμίσουν τα DPI, τα φωτιστικά εφέ του λογότυπου της ROG,  και να αποθηκεύσουν τα προφίλ στην εσωτερική μνήμη του ROG Sica.
     

    96c.jpg


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.