Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Microsoft διαφημίζει το Surface Pro 4 συγκρίνοντάς το με το MacBook Air

    Η τελευταία διαφήμιση της Microsoft για το Surface Pro 4 τοποθετεί το 2 σε 1 tablet απέναντι στο MacBook Air, με τον ισχυρισμό ότι είναι πολύ καλύτερο από το notebook της Apple.

     

    Παλιότερες τηλεοπτικές διαφημίσεις για το Surface Pro 4 έδειχναν αληθινούς ανθρώπους να χρησιμοποιούν το tablet, δηλώνοντας ότι πολλά από τα χαρακτηριστικά του δεν υπάρχουν στους Macs. Η τελευταία διαφήμιση όμως είναι πιο απότομη, αλλά και πιο χιουμοριστική.

    Surface-Pro-4-720.jpg

    Η διαφήμιση δείχνει τα χαρακτηριστικά του Surface Pro 4 όπως το αποσπώμενο πληκτρολόγιο, την οθόνη αφής και το ειδικό στυλό. Μάλιστα σε κάποιο σημείο το τραγούδι που ντύνει τη διαφήμιση, αναφέρει ότι "Το Mac δεν έχει τίποτε από αυτά, και είναι τόσο χρήσιμο όσο ένα καπέλο σε μία γάτα".

     

    Η διαφήμιση επίσης αναφέρει ότι το Surface Pro 4 είναι πιο ελαφρύ και πιο ισχυρό από το MacBook Air. Το τραγούδι τελειώνει με το "Είναι εύκολο να δεις ότι το Surface Pro 4 είναι φτιαγμένο για μένα". Αυτή είναι η δεύτερη τέτοια διαφήμιση για το Surface Pro 4 αυτόν τον μήνα που συγκρίνεται άμεσα με κάποιο προϊόν της Apple. Στις αρχές Αυγούστου η Microsoft κορόιδευε τον ισχυρισμό της Apple ότι το iPad Pro είναι ένας υπολογιστής.

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.