Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Microsoft εξαγοράζει την SwiftKey

    Η Micorsoft τελικά επιβεβαίωσε τις φήμες και εξαγόρασε την SwiftKey, την γνωστή εταιρία πίσω από την γνωστή εφαρμογή πληκτρολογίου, η οποία χρησιμοποιείται από πολλούς κατασκευαστές smartphones.

     

    H SwiftKey επιβεβαίωσε την εξαγορά αυτή δηλώνοντας :

     

    "Η αποστολή της Microsoft είναι να δώσει τη δύναμη σε κάθε άνθρωπο και οργανισμό σε αυτόν τον πλανήτη να κατορθώσει ακόμα περισσότερα. Η δικιά μας αποστολή είναι να βελτιώσουμε την αλληλεπίδραση μεταξύ των ανθρώπων και της τεχνολογίας. Πιστεύουμε ότι είμαστε οι ιδανικοί για αυτό τον σκοπό και πιστεύουμε ότι με το να ενώσουμε τις δυνάμεις; μας με την Microsoft είναι το σωστό επόμενο βήμα στο ταξίδι μας".

     


    SwiftKey Keyboard Emoji 5.2.3.143 APK

     

    Η Microsoft θα πληρώσει περίπου 250 εκατομμύρια για την απόκτηση της λονδρέζικης εταιρίας Swiftkey. Η εφαρμογή πληκτρολογίου που έχει αναπτύξει η εταιρία, χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για την πρόβλεψη της επόμενης λέξης ή φράσης που θα πληκτρολογήσει ο χρήστης και είναι εγκατεστημένη σε εκατοντάδες εκατομμύρια συσκευές Android και iOS. Αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της την έχει κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στους χρήστες smartpones παγκοσμίως.

     

    Έτσι έρχεται και η Swiftkey να προστεθεί στη λίστα των τελευταίων αποκτημάτων της Microsoft, όπως η εφαρμογή email Accompli, η εφαρμογή Wunderlist και η εφαρμογή ημερολογίου Sunrise. Όπως δήλωσε η Microsoft, θα συνεχίσει την ανάπτυξη της εφαρμογής SwiftKey για Android και iOS, αλλά κάποια στιγμή στο μέλλον η τεχνολογία αυτή θα ενσωματωθεί στο Word Flow keyboard της εταιρίας.

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.