Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Microsoft κάνει την αναβάθμιση σε Windows 10 ακόμα πιο εύκολη

    Οι νέες συσκευές οι οποίες έρχονται με προεγκατεστημένα τα Windows 10 βοηθάνε σε αυτόν τον στόχο αλλά και η εταιρία προσπαθεί και αυτή να προωθήσει τις αναβαθμίσεις από παλαιότερα λειτουργικά συστήματα.

     

    Ξεκινώντας από σήμερα η Microsoft κάνει μερικές αλλαγές στον τρόπο που γίνεται η αναβάθμιση έτσι ώστε οι χρήστες να ολοκληρώσουν τη διαδικασία ακόμα πιο γρήγορα. Πρώτα από όλα δεν χρειάζεται πια να κάνετε κράτηση. Μόλις επιλέξετε ότι θέλετε να αναβαθμίσετε σε Windows 10, δεν θα χρειαστεί να περάσει κάποιος χρόνος μέχρι να ειδοποιηθείτε ότι μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία. Αυτή θα ξεκινήσει αμέσως και αυτόματα.

     

    Σύντομα η αναβάθμιση θα αρχίσει να εμφανίζεται στο Windows Update, στην αρχή ως προαιρετική και από τον νέο χρόνο θα έχει τον τίτλο της προτεινόμενης. Αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία θα μπορεί να ξεκινάει χωρίς τη συγκατάθεση του χρήστη, ανάλογα βέβαια και τις ρυθμίσεις σας. Θα έχετε όμως τον τελικό λόγο στο αν θέλετε να γίνει η εγκατάσταση των νέων Windows στη συσκευή σας ή όχι.

     

    Get Windows 10 image

     

    Η μεγαλύτερη αλλαγή θα γίνει στους χρήστες με πειρατικές εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος στους οποίους η Microsoft κατά τους τελευταίους τρείς μήνες πρόσεξε ότι οι χρήστες αυτοί προσπαθούσαν να ενεργοποιήσουν την έναρξη της αναβάθμισης με διάφορα τεχνάσματα, και τελικά πολλοί από αυτούς κατέληγαν να αγοράσουν τα Windows 10 στο Store.

     

    Για αυτούς τους χρήστες η Microsoft θα επιτρέψει μη ενεργοποιημένα αντίγραφα των Windows 7 και των 8/8.1 αν αποκτήσουν μία νόμιμη άδεια από το Windows Store. Αυτό είναι σε πειραματικό στάδιο και μόνο στις Η.Π.Α. Τελικά η άδεια δεν θα είναι δωρεάν αλλά θα είναι πιο εύκολη η απόκτησή της.

     

    Αν τελικά δεν σας αρέσουν τα Windows 10, μετά την αναβάθμιση θα έχετε 31 ημέρες περιθώριο να γυρίσετε πίσω στο προηγούμενο λειτουργικό σας σύστημα.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.