Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Thermaltake ανακοίνωσε το νέο της Mini-ITX κουτί Suppressor F1 Cubical

    Στο mini-ITX αυτό κουτί με σχήμα κύβου μπορεί να τοποθετηθεί μία μητρική mini-ITX board με ψύκτρα επεξεργαστή τύπου tower ύψους 160 mm και μία πλήρους πλάτους κάρτας γραφικών με μέγιστο μήκος 29 εκατοστών.

     


    95c

     

    Στο κάτω μέρος διαθέτει χώρο για ένα συμβατικό τροφοδοτικό PS/2-ATX μήκους 200 mm αλλά και αρκετό χώρο για τη ταχτοποίηση των καλωδίων. Στο πάνω μέρος υπάρχει ένα διαφανές ακρυλικό παράθυρο. Δεν υπάρχουν θέσεις 5.25" για τοποθέτηση οπτικών drive αλλά υπάρχουν δύο θέσεις για τοποθέτηση δίσκων 3.5" στο δεξί panel ενώ υπάρχουν και δύο ακόμα θέσεις για τοποθέτηση δίσκων 2.5" από πίσω από αυτές κάθετα με τη βάση της μητρικής.

     

    Για τον εξαερισμό φροντίζει ο μεγάλος ανεμιστήρας στα 200 mm στο μπροστινό μέρος και οι δύο ανεμιστήρες των 80 mm στο πίσω μέρος για την έξοδο του θερμού αέρα. Στο ίδιο μέρος που βρίσκεται ο ανεμιστήρας των 200 mm μπορεί να τοποθετηθεί ψυγείο υδρόψυξης διαστάσεων 140 Χ 140.

     


    95e

     

    Οι διαστάσεις του Suppressor F1 είναι 260 mm x 276 mm x 319 mm (ΠxΒxΥ), με βάρος 3.2 kg και το υλικό κατασκευής είναι το ατσάλι. Η Thermaltake αναμένεται να το κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στην εβδομάδα.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.