Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Thermaltake ανακοίνωσε το νέο mid-tower κουτί της F51

    Το Thermaltake Suppressor F51 διαθέτει εξελιγμένης τεχνολογίας panels για τη μείωση του θορύβου και διαθέτει μετακινούμενα μέρη ώστε να μπορεί να υπάρξει η ζητούμενη ισορροπία μεταξύ θορύβου και αποτελεσματικής ψύξης. Το F51 υποστηρίζει μεγάλη ποικιλία από μητρικές από Mini ITX έως και λύσεις E-ATX, υδρόψυξη και επεκτασιμότητα για τους χρήστες high-end καρτών γραφικών.

     

    pic1

     

    Η τοποθέτηση και αφαίρεση των θηκών για τους δίσκους 2,5" και 3,5 " γίνεται χωρίς εργαλεία και οι θήκες αυτές κρύβονται πίσω από ένα πάνελ, κάτι που δίνει μία "καθαρή" όψη στο κουτί. Οι 2+6 modular θήκες για δίσκους επιτρέπουν την εγκατάσταση πολλών δίσκων αυξάνοντας έτσι τη διαθέσιμη χωρητικότητα. Οι μετακινούμενες αυτές θήκες δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη να τοποθετήσει στο κουτί υψηλής ποιότητας εξαρτήματα ψύξης χωρίς να μειώνεται ο χώρος για μεγάλες κάρτες γραφικών (μήκος μέχρι και 465mm) όταν για παράδειγμα τοποθετείται υδρόψυξη.

     

    pic2

     

    Ειδικά φίλτρα στους ανεμιστήρες παρέχουν προστασία από τη σκόνη στο πάνω μέρος, εσωτερικά στο μπροστινό μέρος και στο κάτω μέρος του κουτιού. Τα μαγνητικά αυτά φίλτρα απλώς τοποθετούνται στους ανεμιστήρες για το φιλτράρισμα της σκόνης.

     

    Ενσωματωμένα πάνελ για τη μείωση του θορύβου υπάρχουν στο πάνω μέρος, μπροστά και στα πλαϊνά πάνελ του Suppressor F51 και ενισχύουν τη μείωση του θορύβου για ήσυχη λειτουργία. Η απόδοση στην ψύξη μπορεί να βελτιωθεί με αφαιρούμενα πάνελ στο πάνω μέρος επιτρέποντας επιπλέον αερόψυξη ή υδρόψυξη. Μπορούν να τοποθετηθούν ανεμιστήρες των 120/140/200mm και υδρόψυξη μονού, διπλού και τριπλού ψυγείου.
    Το Suppressor F51 χωρίς τα πάνελ μείωσης θορύβου κερδίζει σε ψύξη 2,6 βαθμούς Κελσίου.

     

    pic3

     

    Το Suppressor F51 παρέχει εξαιρετική απόδοση τόσο σε αερόψυξη όσο και σε υδρόψυξη. Με τα μεγάλα grills που διαθέτει, αυξάνεται η ροή του αέρα με τον ενσωματωμένο 200mm ανεμιστήρα και με τους τρεις προαιρετικούς ανεμιστήρες στα 120 ή 140 mm συνδυασμένους με τους δύο προαιρετικούς ανεμιστήρες στα 120 mm, στη βάση του κουτιού. Στο πίσω μέρος την εξαγωγή του αέρα φροντίζει ο ενσωματωμένος ανεμιστήρας στα 140 mm και οι τρεις προαιρετικοί ανεμιστήρες στο πάνω μέρος του F51.

     

    pic5

     

    Το Thermaltake Suppressor F51 Window επιτρέπει στους χρήστες να φτιάξουν ένα ολοκληρωμένο high-end σύστημα που ταυτόχρονα προστατεύσει το hardware και αυξάνει την δυνατότητα υπερχρονισμού του επεξεργαστή δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν πλήρως το σύστημά τους. Επιπλέον το F51 παρέχει εκπληκτική δυνατότητα ψύξης, λιγότερη σκόνη στο εσωτερικό και μειωμένο θόρυβο. Το κουτί θα εκτίθεται στο περίπτερο της εταιρίας στην Computex 2015 από 2 έως και 6 Ιουνίου στην Ταϊπέι.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.