Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Thermaltake αποκαλύπτει το Mini ITX κουτί Core V1 Snow

    Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους σύστημα με τα έξυπνα αφαιρούμενα πλαϊνά panels που μπορούν να τοποθετηθούν ανάλογα με το είδος ψύξης που θα επιλέξει ο χρήστης, είτε είναι υδρόψυξη είτε αερόψυξη. Το νέο Core V1 Snow είναι μικρό αλλά μπορεί να φιλοξενήσει ένα δυνατό σύστημα υδρόψυξης αλλά και ισχυρά εξαρτήματα για υπερχρονισμό

     


    pic5

     

    Το Core V1 Snow χωρίζεται σε δύο θαλάμους : ο πάνω θάλαμος προορίζεται για την τοποθέτηση της υδρόψυξης ενώ στον κάτω θάλαμο τοποθετείται το τροφοδοτικό και τα υπόλοιπα καλώδια. Με τη βοήθεια των αφαιρούμενων θηκων για δίσκους των 2.5" και 3,5", οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον εσωτερικό χώρο για τη μέγιστη απόδοση στην ψύξη.

     


    pic2

     

    Το Core V1 Snow υπόσχεται τέλεια απόδοση στην ψύξη ανεξαρτήτου τύπου. Σε αυτό βοηθάει ο προεγκατεστημένος ανεμιστήρας στα 200 mm στο μπροστινό μέρος αλλά και οι δύο προαιρετικοί ανεμιστήρες στα 80 mm στο πίσω μέρος.

     

    Τα συμμετρικά panels επιτρέπουν στον χρήστη να στήσει ένα σύστημα με προσωπικότητα αφού μπορεί να αλλάξει τη θέση τους ανάλογα με το αν θέλει να επιδείξει το σύστημά του ή με το αν θέλει να επιτύχει τη μέγιστη δυνατή ψύξη. Διαθέτει επίσης και ένα αφαιρούμενο φίλτρο για το τροφοδοτικό αλλά και ειδικές λαστιχένιες βάσεις για το τροφοδοτικό.

     


    pic1

     


    Το Core V1 Snow επίσης διαθέτει στο πλάι του μπροστινού μέρους δύο θύρες USB 3.0 και εξόδους για ήχο HD μαζί με τους διακόπτες Power και Reset, δίνοντας έτσι μία κομψότητα αλλά και ευκολία στην πρόσβαση. Παρόλο το μέγεθός του είναι σχεδιασμένο για high-end gaming και μπορούν να εγκατασταθούν μέχρι και τέσσερις συσκευές αποθήκευσης, κάρτα γραφικών μέχρι 260 mm, ψύκτρα επεξεργαστή με ύψος μέχρι και 140 mm και τροφοδοτικό με μήκος μέχρι 180 mm, ενώ παράλληλα προσφέρει 80 mm χώρο για ταχτοποίηση καλωδίων.

     


    Thermaltake Core V1 Snow Edition 002


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.