Jump to content


  • yanni
    yanni

    MSI, HP και Alienware ανακοίνωσαν Vive Ready PCs

    Με την έναρξη της εποχής του Virtual Reality στα PCs, όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, οι εταιρίες ανακοινώνουν συστήματα τα οποία θα είναι σε θέση να προσφέρουν την απαιτούμενη ισχύ που χρειάζονται τα headsets εικονικής πραγματικότητας. MSI, HP και Alienware προχώρησαν σε ανάλογες ανακοινώσεις συστημάτων κατάλληλων για χρήση με το HTC Vive.

     

    Τα προτεινόμενα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός συστήματος για χρήση με το HTC Vive είναι τα παρακάτω, τα οποία δεν διαφέρουν ιδιαίτερα από αυτά που απαιτούνται από το Oculus Rift:

     

    • GPU: NVIDIA GeForce GTX 970 / AMD Radeon R9 290 equivalent or greater
    • CPU: Intel i5-4590 / AMD FX 8350 equivalent or greater  
    • RAM: 4GB+
    • Video Output: HDMI 1.4 or DisplayPort 1.2 or newer
    • USB Port: 1x USB 2.0 or greater port
    • Operating System: Windows 7 SP1 or newer

     

    Η MSI  διαθέτει πέντε διαφορετικούς φορητούς υπολογιστές με Nvidia hi end GPUs τα οποία είναι VR Ready. Τα τρία από αυτά είναι παραλλαγές του GT72 με GTX 980 κάρτες γραφικών, ενώ τα άλλα δύο βασίζονται στο GT80 με δύο GTX 980 σε SLI. Η MSI έχει δημιουργήσει ένα ειδικό site για VR Ready συστήματα το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ.

     

    56e3ff0c09839-ViveReadyPCsMSI.jpg

     

    Η HP διαθέτει το HP ENVY Phoenix tower PC, με την τιμή του να ξεκινάει από τα $1299. Ο ενδιαφερόμενος αγοραστής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε GTX 980Ti ή AMD R9 390x GPU, ενώ ο κεντρικός επεξεργαστής είναι της σειράς Intel Core i7, αρχιτεκτονικής Skylake και ξεκλείδωτος. Αν τα $1299.99 είναι πολλά, η HP διαθέτει και το  HP ENVY Desktop - 750-220, επίσης VR Ready certified, με την τιμή του να ξεκινάει από τα $999.99.

     

    Vive Ready PCs HP.jpg

     

    Τέλος, όσον αφορά την Alienware, αυτή διαθέτει μια σειρά από  Alienware Vive Optimized desktops τα οποία χρησιμοποιούν το κουτί Area-51 Gaming. Οι τιμές ξεκινάνε από τα $1699.99 για υλοποίηση με Radeon R9 370 με 4GB μνήμης GDDR5 και φτάνει έως τα $3,899.99, για σύνθεση με προφανώς πολύ ισχυρότερα τεχνικά χαρακτηριστικά.

     

    56e3fdac4df58-ViveReadyPCsAlienware.jpg

     

    Πηγή: MSI, HP and Alienware reveal Vive-Ready VR PCs


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.