Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    To Battlefield 1 θα διαδραματίζεται κατά τον πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο

    Είχαμε αρκετές ανακοινώσεις για τις κυκλοφορίες νέων παιχνιδιών αυτήν την εβδομάδα με την Activision και την Infinity Ward να ανακοινώνουν το νέο παιχνίδι της σειράς Call of Duty με τίτλο Call of Duty: Infinite Warfare το οποίο θα διαδραματίζεται στο διάστημα και θα έχει ημερομηνία κυκλοφορίας την 4η Νοεμβρίου. 

     

     

     

    Η επόμενη ανακοίνωση  έρχεται από την EA και την DICE οι οποίες επιβεβαίωσαν τις αρχικές φήμες για το νέο επεισόδιο στη σειρά Battlefield .
    Η συνέχεια λοιπόν του Battlefield θα διαδραματίζεται στο παρελθόν και συγκεκριμένα κατά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο. Στο trailer μπορούμε να δούμε επιθέσεις του ιππικού, μάχες στα χαρακώματα, αερομαχίες, μάχες με τανκς και αερόστατα. 

     

    Battlefield-1.jpg

     

    Ο υπεύθυνος σχεδιασμού Lars Gustavvson και ο παραγωγός  Aleks Grondal ανέφεραν περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου για PC, PlayStation 4, και Xbox One. Ο Grondal εξήγησε ότι ο τίτλος του παιχνιδιού αναφέρεται στη γένεση του καθολικού πολέμου στη μοντέρνα εποχή όπως αυτός αναπτύχθηκε στον πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Το  Battlefield 1 θα μας μεταφέρει σε διάφορες τοποθεσίες όπως οι Ιταλικές Άλπεις, το δυτικό μέτωπο, και τις ερήμους της Σαουδικής Αραβίας.

     

    Αναφορικά με τα οχήματα, οι παίχτες θα έχουν μια μεγάλη ποικιλία να διαλέξουν  μεταξύ διπλάνων, και τανκς. Επίσης αναφορά έγινε στη δυνατότητα του παίχτη να ιππεύει άλογα στη μάχη. Στο single-player η ιστορία θα ακολουθεί διάφορους χαρακτήρες δίνοντας έτσι την συνολική εικόνα της τεράστιας αυτής σύρραξης.

     

     

     

    Πηγή : tomshardware 


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.