Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    To Facebook επιτρέπει την εισαγωγή video αντί για τις στατικές εικόνες προφίλ

    Το Facebook το ονομάζει "Η προφανής εξέλιξη των προφίλ” η οποία δεν είναι τίποτα άλλο από ένα βιντεάκι μερικών δευτερολέπτων το οποίο θα αντικαταστήσει την εικόνα μας στο προφίλ. Οι χρήστες θα μπορούν να μαγνητοσκοπήσουν έναν χαιρετισμό ή να ανεβάσουν ένα μικρό βίντεο από κάποιο event που παρακολούθησαν

     

    03 Featured Photos CY Final

     

    Αν προτιμάτε στατικές εικόνες για το προφίλ σας, το Facebook σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξετε τη φωτογραφία σας για ένα ορισμένο διάστημα, μετά από το οποίο η φωτογραφία σας θα αλλάξει και πάλι στην αρχική. Θα μπορείτε για παράδειγμα να βάλετε μια φωτογραφία από τις διακοπές σας ή από κάποιο αθλητικό γεγονός που παρακολουθήσατε.

     

    01 Video GIFS Final

     

    Ο σχεδιασμός των προφίλ θα αλλάξει και αυτός και ο χώρος στο πάνω μέρος θα μπορεί να αλλάξει από τον χρήστη. Επίσης θα υπάρχει και ένας χώρος όπου ο χρήστης θα μπορεί να γράψει ένα μίνι βιογραφικό μίας γραμμής.

     

    Βασική αλλαγή θα αποτελέσει το κεντράρισμα της φωτογραφίας (ή του βίντεο) η οποία θα είναι μεγαλύτερη. Επιπλέον οι φωτογραφίες των κοινών φίλων θα είναι πιο εμφανείς για κάποιον που επισκέπτεται το προφίλ ενός καινούργιου φίλου. Όλες αυτές οι αλλαγές είναι σε δοκιμαστική φάση και θα ενεργοποιηθούν σε περισσότερους χρήστες στο άμεσο μέλλον.

     

    https://player.vimeo.com/video/140852546


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.