Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Ο Microsoft Edge αποκτά ένα ενσωματωμένο VPN της εταιρίας Cloudflare

    Η Microsoft δοκιμάζει μια υπηρεσία τύπου VPN για το πρόγραμμα περιήγησής Edge, προσθέτοντας ένα νέο επίπεδο ασφάλειας και απορρήτου στην εμπειρία περιήγησης. Μια σελίδα υποστήριξης που ανακαλύφθηκε πρόσφατα στον ιστότοπο της Microsoft περιγράφει λεπτομερώς τη δυνατότητα "Microsoft Edge Secure Network", η οποία παρέχει κρυπτογράφηση δεδομένων και αποτρέπει την online παρακολούθηση, δυνατότητα που προσφέρεται από το Cloudflare. Αν και δεν είναι ακόμη διαθέσιμο, η λειτουργία του Microsoft Edge Secure Network φαίνεται να είναι παρόμοια στη φύση της με την υπηρεσία 1.1.1.1 του Cloudflare. Πρόκειται ουσιαστικά για μια υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης ή VPN, η οποία κρυπτογραφεί τα δεδομένα περιήγησής σας έτσι ώστε να είναι ασφαλή από τα αδιάκριτα βλέμματα, συμπεριλαμβανομένου του ISP σας. Διατηρεί επίσης την τοποθεσία σας ιδιωτική, ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για πρόσβαση σε ιστότοπους με γεωγραφικούς περιορισμούς ή περιεχόμενο που είναι αποκλεισμένο στη χώρα σας.

    Η λειτουργία Ασφαλούς Δικτύου του Microsoft Edge απαιτεί να είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας Microsoft και αυτό συμβαίνει επειδή το πρόγραμμα περιήγησης παρακολουθεί πόσα δεδομένα έχετε χρησιμοποιήσει σε αυτήν τη λειτουργία. Για την χρήση της υπηρεσίας, προσφέρεται 1 GB δωρεάν δεδομένων ανά μήνα και αυτό συνδέεται με τον λογαριασμό σας Microsoft. Οι περισσότερες υπηρεσίες VPN δεν είναι δωρεάν, επομένως το γεγονός ότι δεν δίνεται απεριόριστη χρήση δεδομένων, δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη. Το ίδιο το Cloudflare δεν διατηρεί προσωπικά αναγνωρίσιμα δεδομένα χρήστη και τυχόν δεδομένα που σχετίζονται με περιόδους περιήγησης διαγράφονται κάθε 25 ώρες. Οι πληροφορίες που σχετίζονται με τη χρήση των δεδομένων σας διαγράφονται επίσης στο τέλος κάθε μηνιαίας περιόδου.

     

    Microsoft-Edge-VPN-data-allowance.webp


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.