Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Nvidia εισάγει διαφημίσεις στη δωρεάν βαθμίδα της υπηρεσίας GeForce Now Cloud Gaming από τις 5 Μαρτίου

      Από τις 5 Μαρτίου, θα υπάρχουν διαφημίσεις διάρκειας "έως και δύο λεπτών".

    Η υπηρεσία cloud gaming της Nvidia, GeForce Now, γνωστή για τη δωρεάν, χωρίς δεσμεύσεις δοκιμαστική της έκδοση, πρόκειται να υποστεί μια μικρή αλλαγή στις 5 Μαρτίου. Το The Verge αναφέρει ότι οι χρήστες στη δωρεάν βαθμίδα θα αρχίσουν να συναντούν διαφημίσεις- ωστόσο, οι διαφημίσεις αυτές δεν αναμένεται να διακόπτουν το παιχνίδι.

     

    Η εκπρόσωπος της Nvidia Stephenie Ngo διευκρίνισε ότι οι διαφημίσεις θα περιορίζονται στους χρήστες της δωρεάν βαθμίδας και θα εμφανίζονται για έως και δύο λεπτά ενώ περιμένουν στην ουρά για να ξεκινήσουν μια συνεδρία παιχνιδιού. Η δωρεάν βαθμίδα περιλαμβάνει συνήθως την αναμονή στην ουρά για πρόσβαση σε έναν απομακρυσμένο υπολογιστή πριν από κάθε ώρα δωρεάν παιχνιδιού.

     

    Η Nvidia δηλώνει ότι η εισαγωγή διαφημίσεων είναι ένα μέτρο για την υποστήριξη του κόστους διατήρησης της δωρεάν βαθμίδας της υπηρεσίας. Επιπλέον, η εταιρεία αναμένει ότι αυτή η αλλαγή θα συμβάλει στη μείωση του μέσου χρόνου αναμονής για τους χρήστες που χρησιμοποιούν δωρεάν υπηρεσίες με την πάροδο του χρόνου.

     

    Ενώ ορισμένοι χρήστες μπορεί να θεωρήσουν αποδεκτή την προσθήκη διαφημίσεων κατά τη διάρκεια των χρόνων αναμονής, άλλοι μπορεί να τη θεωρήσουν ως αντιστάθμισμα για την δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία. Η Nvidia διαβεβαιώνει ότι οι διαφημίσεις αποσκοπούν στην αντιστάθμιση του λειτουργικού κόστους και στη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας του χρήστη.

     

    Το GeForce Now προσφέρει πολλαπλές βαθμίδες, συμπεριλαμβανομένων των Priority και Ultimate, με διαφορετικά επίπεδα παροχών. Η δωρεάν βαθμίδα, αν και δημοφιλής, έχει επικριθεί για τους περιστασιακούς χρόνους αναμονής και θεωρείται λιγότερο πλούσια σε χαρακτηριστικά σε σύγκριση με τις επί πληρωμή επιλογές. Η Nvidia προτείνει ότι οι χρήστες που αναζητούν μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία gaming στο cloud θα πρέπει να εξερευνήσουν την βαθμίδα Ultimate, η οποία παρέχει βελτιωμένη απόδοση, χαμηλότερη καθυστέρηση και υποστήριξη οθόνης G-Sync.

     

    Παρά την επικείμενη αλλαγή στη δωρεάν βαθμίδα, η Nvidia δεν έχει ακόμη εφαρμόσει το ημερήσιο πάσο των 7,99 δολαρίων που ανακοινώθηκε προηγουμένως, το οποίο θα μπορούσε να προσφέρει στους χρήστες μια εναλλακτική δοκιμαστική επιλογή. Η εταιρεία σκοπεύει να ενημερώσει τους χρήστες της δωρεάν βαθμίδας για τις επερχόμενες διαφημίσεις μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις 27 Φεβρουαρίου.

     

    Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Οκτώβριο, η Nvidia αύξησε την τιμή του GeForce Now σε αρκετές χώρες εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, επικαλούμενη την ανάγκη να ληφθούν υπόψη τα αυξανόμενα λειτουργικά έξοδα. Η κίνηση αυτή ευθυγραμμίζεται με μια ευρύτερη τάση μεταξύ των υπηρεσιών streaming, οι οποίες εισήγαγαν βαθμίδες με υποστήριξη διαφημίσεων και προσάρμοσαν τις δομές τιμολόγησης τους τελευταίους μήνες.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Nvidia
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.