Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Microsoft βρίσκεται σε συνομιλίες για την εξαγορά της εταιρείας έρευνας και αντιμετώπισης περιστατικών στον κυβερνοχώρο Mandiant

    Η Microsoft βρίσκεται σε συνομιλίες για την εξαγορά της εταιρείας έρευνας και αντιμετώπισης περιστατικών στον κυβερνοχώρο Mandiant, ανέφερε το Bloomberg News την Τετάρτη, επικαλούμενο πηγές που γνωρίζουν τις μεταξύ τους συζητήσεις. Αν ευοδωθεί, θα είναι μια συμφωνία που θα ενίσχυε τις προσπάθειες για την προστασία των πελατών από hacks και παραβιάσεις. 
    Οι συζητήσεις μπορεί να μην καταλήξουν σε δεσμευτική προσφορά, είπαν οι πηγές που ζήτησαν να μην κατονομαστούν επειδή οι συνομιλίες είναι ιδιωτικές, ενώ η Mandiant και η Microsoft αρνήθηκαν να σχολιάσουν.

    Η προσθήκη της εταιρίας Mandiant θα αναβάθμιζε το οπλοστάσιο προϊόντων της Microsoft για την προστασία των πελατών και την απόκριση σε απειλές για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Ο γίγαντας λογισμικού αγόρασε δύο μικρότερες εταιρείες κυβερνοασφάλειας πέρυσι ενώ τον περασμένο μήνα ανακοίνωσε ότι είχε συγκεντρώσει 15 δισεκατομμύρια δολάρια από πωλήσεις λογισμικού ασφαλείας το 2021, αυξημένες σχεδόν κατά 45% από πέρυσι.

    Η εταιρεία όρισε πέρυσι τον πρώην στέλεχος του Amazon.com cloud Charlie Bell επικεφαλή των προσπαθειών της για την κυβερνοασφάλεια και κατά δήλωση της εταιρίας, είχε 3.500 υπαλλήλους που εργάζονται για να προστατεύσουν τους πελάτες «from the chip to the cloud».


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.