Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    To νέο Malwarebytes 3.0 θα είναι το μόνο antivirus που θα χρειαστείτε

    Η Malwarebytes ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Malwarebytes 3.0, ενός προγράμματος antivirus το οποίο θα μπορέσει επιτέλους να αντικαταστήσει   ότι άλλο πρόγραμμα προστασίας χρησιμοποιούσατε μεχρι τώρα.

     

    Σύμφωνα με την εταιρία οι μηχανικοί της έφτιαξαν το νέο Malwarebytes από το μηδέν και ενσωμάτωσαν τα επιμέρους προγράμματα που μέχρι τώρα διέθετε η εταιρία. Έτσι στο ίδιο πρόγραμμα υπάρχουν τα Anti-Malware, Anti-Exploit, Anti-Ransomware, Website Protection, και Remediation. Το νέο πρόγραμμα ονομάζεται απλώς Malwarebytes και μπορεί να σαρώσει τον υπολογιστή σας 3-4 φορές πιο γρήγορα.

     

    582af81ce7d76-ScreenHunter-163Nov-1503-55.jpg.dd78592e416cc45e79e14173c635f8bf.jpg

     

    Με την κυκλοφορία του Malwarebytes 3.0, η εταιρία είναι πεπεισμένη ότι οι χρήστες μπορούν πια να αντικαταστήσουν το παραδοσιακό τους antivirus, χάρη στη καινοτόμα και πολυεπίπεδη προσέγγιση η οποία προλαμβάνει τις μολύνσεις από υιούς χωρίς να χρησιμοποιεί το κλασσικό signature σύστημα. Ενώ η μέθοδος με τα signatures είναι ακόμα αποτελεσματική σε απειλές όπως τα πιθανώς μη επιθυμητά προγράμματα (PUP), η πλειοψηφία των εντοπισμών malware προέρχονται από την τεχνολογία  που χρησιμοποιούν τα Anti-Exploit και το Anti-Ransomware, και από ότι φαίνεται αυτή είναι η τάση που θα επικρατήσει.

     

    Ήδη πολλοί από τους χρήστες του Malwarebytes, χρησιμοποιούσαν το πρόγραμμα αυτό ως το κυρίως πρόγραμμα antivirus. Αλλά στην περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε παράλληλα και ένα άλλο antivirus, η εταιρία καταβάλει κάθε προσπάθεια για να εξασφαλίσει πλήρη συμβατότητα με άλλα προγράμματα ασφαλείας.

     

    Το νέο Malwarebytes 3.0 θα κοστίζει 39.99 δολάρια τον χρόνο και θα περιλαμβάνει όλα τα προγράμματα που μέχρι τώρα παρείχε ξεχωριστά η εταιρία, δηλαδή 20 τοις εκατό πιο φθηνά από ότι αν τα αγοράζατε μεμονωμένα, και 33 τοις εκατό πιο φθηνά από ένα παραδοσιακό  antivirus. 

    Η εταιρία θα προσφέρει ειδικά πακέτα για τους ήδη πελάτες της στο μέλλον, αφού το Malwarebytes 3 βρίσκεται ακόμα σε beta έκδοση την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ.

     

    Αν έχετε άλλα προγράμματα της εταιρίας ήδη εγκατεστημένα η έκδοση αυτή θα τα αφαιρέσει από το σύστημά σας. Η δοκιμαστική έκδοση premium διαρκεί 14 ημέρες πριν χρειαστεί να αγοράσετε μία άδεια.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.