Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Διαθέσιμη σήμερα η ενημερωμένη έκδοση των Windows 11 2022

    Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία της πρώτης σημαντικής ενημέρωσης για τα Windows 11. Η ενημέρωση αυτή, στοχεύει στο να κάνει τους υπολογιστές ευκολότερους και ασφαλέστερους στη χρήση και να βελτιώσει την παραγωγικότητα. Μερικά αποσπάσματα που περιγράφουν λεπτομερώς τις νέες δυνατότητες από το ιστολόγιο των Windows παρατίθενται παρακάτω:

    • Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που χρειάζεστε είναι πάντα στη διάθεσή σας, συμπεριλαμβανομένων ενημερώσεων στο μενού Έναρξη, ταχύτερης και ακριβέστερης αναζήτησης, Γρήγορες ρυθμίσεις, βελτιωμένη κάλυψη τοπικών και τρεχόντων συμβάντων στον πίνακα Widgets σας , και οι καρτέλες Νο. 1 από εσάς, στην Εξερεύνηση αρχείων. Όλα αυτά βοηθούν τα Windows να προβλέψουν τις ανάγκες σας και να σας εξοικονομήσουν χρόνο. 
    • Βελτιώσεις στις διατάξεις Snap, τη νέα δυνατότητα Focus και βελτιστοποιήσεις απόδοσης και μπαταρίας. Οι διατάξεις Snap στα Windows 11 έχουν βοηθήσει στην παράλληλη εργασία, βοηθώντας τους ανθρώπους να βελτιστοποιήσουν την προβολή τους όταν χρειάζεται να έχουν ταυτόχρονα πολλές εφαρμογές ή έγγραφα μπροστά τους. Με τη νέα ενημέρωση, οι διατάξεις Snap γίνονται πιο ευέλικτες με καλύτερη πλοήγηση αφής και δυνατότητα απόσπασης πολλαπλών καρτελών του προγράμματος περιήγησης στον Microsoft Edge. Παρουσιάζουμε τις συνεδρίες εστίασης και τη λειτουργία Μην ενοχλείτε για να σας βοηθήσουμε να ελαχιστοποιήσετε τους περισπασμούς που σας απομακρύνουν από τη συγκεκριμένη εργασία.
    • Θέλουμε επίσης να συνεχίσουμε να κάνουμε τα Windows το καλύτερο μέρος για να παίζετε παιχνίδια. Αυτή η ενημέρωση θα προσφέρει βελτιστοποιήσεις απόδοσης για τη βελτίωση του λανθάνοντος χρόνου και θα ξεκλειδώσει λειτουργίες όπως το Auto HDR και ο Μεταβλητός ρυθμός ανανέωσης σε παιχνίδια σε παράθυρο. Και με το Game Pass ενσωματωμένο απευθείας στα Windows 11 μέσω της εφαρμογής Xbox, οι παίκτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε εκατοντάδες παιχνίδια υπολογιστή υψηλής ποιότητας. Η ύπαρξη του σωστού περιεχομένου τροφοδοτεί μια εξαιρετική εμπειρία υπολογιστή. Πριν από ένα χρόνο, επανασχεδιάσαμε το Microsoft Store στα Windows για να είναι πιο ανοιχτό και πιο εύχρηστο -- ένα ενιαίο κατάστημα για τις εφαρμογές, τα παιχνίδια και τις τηλεοπτικές εκπομπές που αγαπάτε. Σήμερα, μέσω της συνεργασίας μας με την Amazon, επεκτείνουμε το Amazon Appstore Preview στις διεθνείς αγορές, φέρνοντας περισσότερες από 20.000 εφαρμογές και παιχνίδια Android σε συσκευές Windows 11 που πληρούν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις υλικού. Εκτός από έναν αυξανόμενο κατάλογο εφαρμογών και παιχνιδιών, είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε ότι μεταβαίνουμε στο επόμενο στάδιο του πιλοτικού προγράμματος Microsoft Store Ads -- βοηθώντας τους προγραμματιστές να έχουν περιεχόμενο μπροστά στους κατάλληλους πελάτες.
    • Τα Windows 11 παρέχουν layers υλικού και λογισμικού ενσωματωμένα για ισχυρή, άμεση προστασία από τη στιγμή που ξεκινάτε τη συσκευή σας -- και συνεχίζουμε να καινοτομούμε. Το νέο Microsoft Defender SmartScreen προσδιορίζει πότε τα άτομα εισάγουν τα διαπιστευτήριά τους Microsoft σε μια κακόβουλη εφαρμογή ή παραβιασμένο ιστότοπο και τους ειδοποιεί.

    Πηγή
    Φωτογραφία: Windows
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.