Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Ζητήματα ήχου Bluetooth στα Windows 11 αντιμετωπίζονται στην ενημέρωση προεπισκόπησης Ιανουαρίου 2024

      Η ενημέρωση των Windows 11 KB5034204 διορθώνει προβλήματα ήχου Bluetooth και 24 άλλα σφάλματα

    Η ενημέρωση προεπισκόπησης Ιανουαρίου 2024 της Microsoft για τα Windows 11 φέρνει μια ευπρόσδεκτη διόρθωση για δύο επίμονα προβλήματα ήχου Bluetooth που ταλαιπωρούν τους χρήστες εδώ και αρκετό καιρό. Η ενημερωμένη έκδοση επιλύει ένα μακροχρόνιο πρόβλημα που προκαλούσε απώλεια ήχου στα ακουστικά Bluetooth Low Energy (LE) Audio κατά τη ροή μουσικής. Επιπλέον, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που επηρεάζει τις τηλεφωνικές κλήσεις Bluetooth, όπου ο ήχος δεν δρομολογείται πλέον μέσω του υπολογιστή όταν απαντάτε σε κλήσεις στον υπολογιστή σας.

     

    Απώλεια ήχου στα ακουστικά Bluetooth Low Energy Audio

    Το Bluetooth Low Energy (LE) Audio έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλές για τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και την ευρεία συμβατότητα με διάφορες συσκευές. Ωστόσο, οι χρήστες των ακουστικών Bluetooth LE Audio αντιμετώπισαν ένα πρόβλημα όπου ο ήχος ξαφνικά έπεφτε κατά τη ροή μουσικής.

    Η ενημέρωση προεπισκόπησης Ιανουαρίου 2024 για τα Windows 11 αντιμετωπίζει αυτό το ζήτημα βελτιώνοντας τη σταθερότητα των συνδέσεων Bluetooth LE Audio. Αυτό θα αποτρέψει την τυχαία διακοπή του ήχου και θα εξασφαλίσει μια πιο απρόσκοπτη εμπειρία ακρόασης.

     

    Δρομολόγηση ήχου τηλεφωνικών κλήσεων Bluetooth

    Ένα άλλο κοινό παράπονο για τον ήχο Bluetooth αφορούσε τις τηλεφωνικές κλήσεις. Όταν απαντάτε σε μια κλήση στον υπολογιστή σας με Windows 11 χρησιμοποιώντας ακουστικά Bluetooth, ο ήχος μερικές φορές σταματούσε να δρομολογείται μέσω του υπολογιστή και αντ' αυτού πήγαινε απευθείας στο τηλέφωνο. Αυτό ήταν ένα απογοητευτικό ζήτημα που διέκοπτε την εμπειρία της κλήσης.

    Με την ενημερωμένη έκδοση προεπισκόπησης Ιανουαρίου 2024, η Microsoft διόρθωσε αυτό το πρόβλημα, διασφαλίζοντας ότι ο ήχος για τις τηλεφωνικές κλήσεις Bluetooth θα περνάει πάντα από τον υπολογιστή όταν απαντάτε στη συσκευή σας. Αυτό θα πρέπει να παρέχει μια πιο συνεπή και βολική εμπειρία κλήσεων για τους χρήστες ακουστικών Bluetooth.

     

    Συνολικές βελτιώσεις σταθερότητας

    Εκτός από την αντιμετώπιση αυτών των συγκεκριμένων ζητημάτων ήχου Bluetooth, η ενημερωμένη έκδοση προεπισκόπησης Ιανουαρίου 2024 περιλαμβάνει επίσης ευρύτερες βελτιώσεις σταθερότητας για τη συνδεσιμότητα Bluetooth στα Windows 11. Αυτό θα βοηθήσει στη μείωση της συνολικής εμφάνισης προβλημάτων που σχετίζονται με το Bluetooth και θα παρέχει μια πιο αξιόπιστη εμπειρία για τους χρήστες. 

     

    Κύρια σημεία αναφοράς

    Διορθώσεις ήχου Bluetooth: Η ενημέρωση αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που προκαλεί απώλεια ήχου στα ακουστικά Bluetooth Low Energy (LE) Audio κατά τη ροή μουσικής. Διορθώνει επίσης ένα πρόβλημα που επηρεάζει τις τηλεφωνικές κλήσεις Bluetooth, όπου ο ήχος δεν δρομολογείται πλέον μέσω του υπολογιστή όταν απαντάτε σε κλήσεις στον υπολογιστή σας.

    Διόρθωση αναζήτησης στο μενού Έναρξη: Η ενημέρωση επιδιορθώνει ένα ζήτημα που προκαλείται από αδιέξοδο και εμποδίζει την αναζήτηση να λειτουργήσει στο μενού Έναρξη για ορισμένους χρήστες.

    Διόρθωση προγράμματος οδήγησης γραμματοσειρών OpenType: Η ενημέρωση αντιμετωπίζει ένα σφάλμα που επηρεάζει το πρόγραμμα οδήγησης γραμματοσειρών OpenType, το οποίο επηρεάζει τον τρόπο απόδοσης του κειμένου για εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών σε συγκεκριμένες διαμορφώσεις υλικού.

     

    Πρόσθετες διορθώσεις και βελτιώσεις

    Πρόβλημα εφαρμογής υποστήριξης εκτύπωσης: Η ενημέρωση αντιμετωπίζει ένα ζήτημα που προκαλεί τη διακοπή της απόκρισης των συσκευών μετά την εγκατάσταση μιας εφαρμογής υποστήριξης εκτύπωσης.

    Αξιοπιστία μετάβασης ενέργειας: Η ενημερωμένη έκδοση καθιστά τα Windows πιο αξιόπιστα κατά τις μεταβάσεις τροφοδοσίας, μειώνοντας τον κίνδυνο σφαλμάτων διακοπής.

    Κενά αρχεία 7-Zip: Η ενημέρωση αντιμετωπίζει ένα ζήτημα που επηρεάζει ορισμένους τύπους αρχείων 7-Zip, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται κενά στην Εξερεύνηση αρχείων.

    Κρυπτογράφηση BitLocker μόνο για δεδομένα: Η ενημέρωση αντιμετωπίζει ένα γνωστό πρόβλημα που επηρεάζει την κρυπτογράφηση BitLocker μόνο για δεδομένα, όπου μια υπηρεσία διαχείρισης κινητών συσκευών (MDM) ενδέχεται να μην λαμβάνει τα σωστά δεδομένα από τον κόμβο του παρόχου υπηρεσιών διαμόρφωσης BitLocker (CSP).

    Ενημέρωση αποκλειστικής λίστας ευάλωτων οδηγών του πυρήνα των Windows: Η ενημέρωση περιλαμβάνει τριμηνιαίες αλλαγές στο αρχείο αποκλειστικής λίστας ευάλωτων οδηγών του πυρήνα των Windows, DriverSiPolicy.p7b, προσθέτοντας στον κατάλογο των οδηγών που


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.