Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Microsoft προωθεί διαφημίσεις στο μενού αποσύνδεσης των Windows 11;

    Η Microsoft προωθεί ορισμένα από τα προϊόντα της στο μενού αποσύνδεσης που εμφανίζεται όταν κάνετε κλικ στο εικονίδιο χρήστη στο μενού έναρξης των Windows 11. Αυτό το νέο "χαρακτηριστικό" των Windows 11 ανακαλύφθηκε από τον χρήστη του Twitter Albacore, ο οποίος μοιράστηκε πολλά screenshots με ειδοποιήσεις διαφημίσεων.

     

     

    Τα στιγμιότυπα οθόνης δείχνουν ότι η Microsoft προωθεί την υπηρεσία φιλοξενίας αρχείων OneDrive και προτρέπει τους χρήστες να δημιουργήσουν ή να ολοκληρώσουν τους λογαριασμούς Microsoft τους. Η αντίδραση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την απόφαση της Microsoft να εμφανίσει διαφημιστικά μηνύματα στο μενού έναρξης, ήταν αναμενόμενα αρνητική. Κάποιοι είπαν ότι τα Windows 11 "χειροτερεύουν σε κάθε ενημέρωση που λαμβάνει", ενώ άλλοι πρόσθεσαν ότι αυτή είναι μια περίεργη επιλογή δεδομένου ότι "το μισό από το μενού "Έναρξη" χρησιμοποιείται ούτως ή άλλως για συστάσεις.

    Το BleepingComputer προσπάθησε να το εξακριβώσει ελέγχοντας πολλά συστήματα Windows 11, χωρίς αποτέλεσμα. Αυτό υποδηλώνει ότι το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό μπορεί, είτε να είναι απλά μια δοκιμή που προσπαθεί να μετρήσει την επιτυχία μιας τέτοιας «λειτουργίας» σε συσκευές που εκτελούν εκδόσεις Windows Insider, ή ότι η εταιρεία προωθεί τέτοιες διαφημίσεις σε περιορισμένο σύνολο πελατών.


    Πηγή
    Φωτογραφία: bleepingcomputer.com
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.