Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Τα Windows 11 αποκτούν εφαρμογές Android και πολλές άλλες βελτιώσεις τον επόμενο μήνα

    Η Microsoft σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια δημόσια προεπισκόπηση εφαρμογών Android για Windows 11 τον επόμενο μήνα, μαζί με ορισμένες βελτιώσεις στη γραμμή εργασιών και επανασχεδιασμένες εφαρμογές Notepad και Media Player. Ο επικεφαλής των Windows Panos Panay περιέγραψε τις επερχόμενες αλλαγές στα Windows 11 σε μια ανάρτηση στο blog της Microsoft σήμερα και φαίνεται ότι αποτελούν μέρος της πρώτης μεγάλης ενημέρωσης των Windows 11. 
    Οι βελτιώσεις στη γραμμή εργασιών περιλαμβάνουν δυνατότητα σίγασης και κατάργησης σίγασης και πιθανώς τη δυνατότητα εμφάνισης ρολογιού σε δευτερεύουσες οθόνες. Και οι δύο έλειπαν κατά την κυκλοφορία των Windows 11, αλλά η Microsoft εξακολουθεί να εργάζεται για τη βελτίωση της γραμμής εργασιών περαιτέρω για να επαναφέρει τις λειτουργίες που λείπουν, όπως η λειτουργία μεταφορά και απόθεση. Τα επερχόμενα Windows 11 τον επόμενο μήνα θα περιλαμβάνουν επίσης το γραφικό στοιχείο καιρού που θα επιστρέψει στη γραμμή εργασιών, κάτι που η Microsoft ξεκίνησε να δοκιμάζει τον περασμένο μήνα. Η Microsoft επανασχεδιάζει επίσης τις εφαρμογές Notepad και Media Player, και αμφότερες περιλαμβάνουν dark mode και τροποποιήσεις σχεδίασης που ταιριάζουν περισσότερο με τα Windows 11.

    Ωστόσο, η μεγάλη νέα προσθήκη θα είναι οι εφαρμογές Android στα Windows 11. Ο Panay λέει ότι αυτή θα είναι "Public Preview", υποδεικνύοντας ότι η δυνατότητα θα είναι ακόμα σε beta όταν είναι ευρέως διαθέσιμη τον επόμενο μήνα. Η Microsoft ξεκίνησε για πρώτη φορά να δοκιμάζει εφαρμογές Android στα Windows 11 τον Οκτώβριο και η δυνατότητα αυτή επιτρέπει την εγκατάσταση ενός περιορισμένου αριθμού εφαρμογών από το Appstore της Amazon. Υπάρχει μια ποικιλία λύσεων για την εκτέλεση του Google Play Store στα Windows 11, αλλά η Microsoft δεν το υποστηρίζει επίσημα.

    Ο Panay μοιράστηκε επίσης μια ποικιλία στατιστικών σχετικά με το πόσο σημαντικά έχουν γίνει τα Windows τα τελευταία δύο χρόνια. Τα Windows 10 και τα Windows 11 τρέχουν πλέον σε 1,4 δισεκατομμύρια συσκευές κάθε μήνα και η αγορά των υπολογιστών γνώρισε ισχυρή ανάπτυξη καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.